Jessica Chastain erstatter Michelle Willams i HBO´s genindspilning af "Scener fra et ægteskab"

I HBO´s genindspilning af Ingmar Bergmans klassiker får Oscar Isaac sig nu en ny partner at dele seng og ægteskab med.

HBO er gået tilbage i filmhistorien og er blevet inspireret til at genindspille gamle klassikere som moderne tv-serier. En tv-serie baseret på Akira Kurosawas "Rashomon - Dæmonernes port" er på vej, og ligeledes skal Ingmar Bergmans svenske klassiker, "Scener fra et ægteskab" også fortælles på ny.

Da serien blev annonceret tilbage i juli, blev det også offentliggjort, at Oscar Isaac og Michelle Williams skulle spille det udfordrede ægtepar – to roller, der i Bergmans originalfilm blev spillet af Liv Ullmann og Erland Josephson.

Grundet kalenderproblemer har Michelle Williams dog været nødsaget til at forlade produktionen, men en erstatning er allerede fundet.

Læs også: Anmeldelse af "Searching for Ingmar Bergman"

Således kan Jessica Chastain ("X-Men: Dark Phoenix") krybe ned under dynen sammen med Oscar Isaac. Det betyder også, at de to skuespillere, som har studeret sammen på Julliard, bliver genforenet for første gang, siden de spillede overfor hinanden i "A Most Violent Year" fra 2014.

"Scener fra et ægteskab" udkom i 1973 som en tv-serie i seks afsnit og blev genudgivet som en sammenklippet film året efter. Værket omhandler et moderne, gift par og alle de prøvelser samt følelser, man går igennem som ægtepar – alt fra kærlighed, sex og begær til had, jalousi og monogami.

HBO's nye genindspilning bliver også en miniserie i seks afsnit med en endnu uvis premieredato.

Kommentarer

Jessica Chastain erstatter Michelle Willams i HBO´s genindspilning af "Scener fra et ægteskab"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen