Jon Bernthals Shane vender tilbage i 9. sæson af "The Walking Dead"

Fanfavoritten vender tilbage fra de døde i næste sæson af zombie-serien.

Som en zombie, der bare nægter at dø, fortsætter "The Walking Dead" snart ind i sin 9. sæson, og som vi tidligere har beskrevet, så bliver denne sæson den sidste med Rick Grimes som hovedperson. Det er dog ikke længere den eneste markante nyhed vedrørende den kommende sæson, da det netop er blevet offentliggjort, at Jon Bernthal vender tilbage til sin rolle som Shane Walsh – i hvert fald i et enkelt afsnit.

I de første sæsoner af serien var Shane en af kernefigurerne i rollebesætningen, hvor han som tidligere kollega og – før zombieapokalypsen – bedste ven til Rick nu var blevet manden, der knaldede hans kone. Det hele sluttede dramatisk i anden sæson, hvor Shane skydes og dræbes for derefter at blive en levende død, der så igen skydes... og dræbes.

tilbageblik eller drømmesekvens

Det bliver derfor nok næppe i kød og blod, at vi får lov til at se Shane vende tilbage. Indtil videre lyder de bedste bud derfor på, at han enten må dukke op i en række tilbageblik eller i en eller anden form for drømmesekvens. Begge elementer er tidligere blevet brugt i serien.

Jon Bernthal har i øvrigt nok at se til for tiden, da optagelserne til sæson 2 af Netflix' "The Punisher" er i fuld sving. Her spiller Bernthal den titulære Marvel-helt, der stadig er ude med riven, og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig.

Niende sæson af "The Walking Dead" rejser sig fra graven i slutningen af 2018.

Kommentarer

Jon Bernthals Shane vender tilbage i 9. sæson af "The Walking Dead"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen