Jon Favreau: 4. sæson af "The Mandalorian" er allerede færdigskrevet

Den populære "Star Wars"-serie ser ud til at fortsætte længe endnu.

Om få dage går 3. sæson af "Star Wars"-serien "The Mandalorian" i luften på Disney+. Her kommer den maskerede dusørjæger Din Djarin (Pedro Pascal) på nye strabadserende eventyr i selskab med sin nuttede kammesjuk, Grogu, der nok stadig er bedst kendt som Baby Yoda.

Fans af sci-fi-eposset kan dog se frem til mindst endnu en sæson af den succesrige føljeton. Seriens hovedarkitekt, Jon Favreau, har nemlig afsløret, at 4. sæson af "The Mandalorian" allerede er færdigskrevet.

Læs også: Jon Favreau får omsider sin stjerne på Hollywood Blvd.

I et interview til det franske tv-medie BFMTV, udtaler filmmageren, at det er nødvendigt at have historien på plads af hensyn til forbindelsen mellem "The Mandalorian" og kommende "Star Wars"-serier som "Ahsoka" og "Star Wars: Skeleton Crew":

"Sæson 4? Ja, jeg har allerede skrevet den. Vi er nødt til at vide, hvor vi skal hen, for at kunne fortælle en fuldendt historie. Så vi har kortlagt den, Dave [Filoni] og jeg. Og så begynder man langsomt at skrive hver enkelt episode. Så jeg skrev den under post-produktionen [på 3. sæson], fordi det hele skal føles sammenhængende og som én hel historie."

Inden vi når til sæson 4, skal vi dog først se, hvordan det kommer til at gå med Din Djarin og Grogu i 3. sæson. Her roder det umage par sig vanen tro ud i nye, actionfyldte eventyr, hvor Djarin kæmper for at genvinde sin ære, alt imens en anden mandalorianer, Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), vil have titelhelten til at overgive det såkaldte Darksaber-våben. 

Du kan i øvrigt snart se Moovy TV's video-interview med Favreau her på siden.

3. sæson af "The Mandalorian" får premiere på Disney+ den 1. marts.

Kommentarer

Jon Favreau: 4. sæson af "The Mandalorian" er allerede færdigskrevet

  • ★★★★★★0

    Selvom Favreau & Co lefler for Star Wars fans, og giver os det vi sukker efter - så er det helt ok.

    Det er gjort af ren kærlighed!

    Wayne22-02-23 09:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen