LeVar Burton vender tilbage som Geordi La Forge i 2. sæson af "Star Trek: Picard"

Endnu en gammel "Star Trek"-kending vil dukke op i næste sæson af "Star Trek: Picard".

Det er blot få dage siden, at den 1. sæson af "Star Trek: Picard" blev rundet af efter 10 afsnit. Herhjemme kan serien ses via streaming-tjenesten Amazon Prime Video.

I serien er Patrick Stewart tilbage som den retskafne rumskibskaptajn Jean-Luc Picard, som han spillede i syv sæsoner af "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994) samt fire "Star Trek"-spillefilm.

Og det er allerede kommet frem, at Whoopi Goldberg vender tilbage som bartenderen Guinan i næste sæson af serien, og "Star Trek: The Next Generation"-skuespillerne Jonathan Frakes, Brent Spiner og Marina Sirtis dukkede op i 1. sæson som hhv. Riker, Data og Troi.

Læs også: Patrick Stewart læser Shakespeare højt for at berolige folk under pandemien

Og endnu en hovedperson fra "Star Trek: The Next Generation" dukker op i seriens sæson 2: den blinde maskinmester Geordi La Forge, som i serien var iført et avanceret visir, der gjorde det muligt for ham at se.

LeVar Burton fortæller Entertainment Tonight, at han netop nu er ved at forhandle sin kontrakt på plads med CBS, der producerer serien. Og Burton giver også fans håb om at se seriens andre skuespillere inden for nærmeste fremtid:

"I kommer til at se os alle sammen. Nok ikke på samme tid, men man skal aldrig sige aldrig."

Optagelserne til den 2. sæson af "Star Trek: Picard" skulle være gået i gang her til sommer, men produktionen er sat på pause på grund af coronavirussens udbrud.

Kommentarer

LeVar Burton vender tilbage som Geordi La Forge i 2. sæson af "Star Trek: Picard"

 • 0

  Er det fan lir, at TNG karakterne er med eller giver det reelt mening og tilføjer noget til historien i Picard?

  Dominar Rygel XVI19-04-20 17:21

 • ★★★1

  Er det fan lir, at TNG karakterne er med eller giver det reelt mening og tilføjer noget til historien i Picard?

  Hele historien i Picard kredser jo om Data's døtre. Men ellers er det vel ikke så underligt at de støver de gamle af, for at der skal være lidt guf for os trekkies. Det har man da iøvrigt gjort før. Blandt andet var Riker jo også med i slutningen af ENT.

  Personligt syntes jeg Picard serien er okay. Startede lidt svagt syntes jeg, men blev spændende lidt inde i serien. Syntes bare det ærgerligt at man ikke kan lave noget idag, uden det skal være så mørkt og dystert. TNG (og de fleste andre serier), havde en næsten naiv positiv stemning over sig. Lige meget hvor sort det så ud, så vidste vi de altid ville klare ærterne uden at gå på kompromis med deres meget høje idealer.  Og så syntes jeg også lidt humoren mangler. Måske er det bare en anden tid idag.

  Men okay, jeg er da klar på en sæson 2 ;)

  Aranyhajú Nyárszépe20-04-20 00:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen