Marvel-serien "Hawkeye" finder sine instruktører

Det er noget tid siden, at vi sidst har hørt noget nyt om den kommende Marvel-serie.

Marvel har adskillige tv-serier i støbeskeen, som alle udfolder sig i selskabets etablerede filmunivers, det såkaldte MCU, som senest blev udforsket i "Avengers: Endgame" og "Spider-Man: Far from Home". Dette års MCU-film, "Black Widow", er blevet udskudt på grund af coronavirussens udbrud.

Blandt de kommende Marvel-serier finder vi "The Falcon and the Winter Soldier", "WandaVision" og "Loki", som også er blevet udskudt på grund af pandemien. En kort trailer til alle tre serier kan ses her.

En tv-serie om Marvel-helten Hawkeye, som er blevet spillet af Jeremy Renner i hele fem Marvel-film siden 2011's "Thor", blev også annonceret for noget tid siden, men vi har hørt praktisk talt intet om serien siden da.

Men serien er altså i præproduktion, og Marvel satser angiveligt på at have serien klar til udgivelse på Disney+ engang i 2021.

Se også: Første kig på Marvels kommende serier i nyt tv-spot

Serien handler ikke blot om den ferme bueskytte Clint "Hawkeye" Barton, men også om hans protegé, Kate Bishop. Engang florerede der rygter om, at rollen som Kate ville gå til "True Grit"-stjernen Hailee Steinfeld, men det er altså ikke sikkert endnu, og Steinfeld har i øvrigt travlt med alskens andre projekter i øjeblikket.

Men serien er omsider ved at rykke fra tegnebrættet til filmsettet. Marvel har i hvert fald hyret flere af de instruktører, som skal lave seriens afsnit.

Marvel har nærmere bestemt hyret makkerparret Amber Finlayson og Katie Ellwood, som senest lavede ungdomskomedien "Troop Zero", samt Rhys Thomas, som primært er kendt for at instruere sketches i tv-showet "Saturday Night Live". Noget tyder altså på, at "Hawkeye"-serien bliver ret så humoristisk.

Jonathan Igla skriver seriens manuskripter. Igla arbejdede i flere år på den succesfulde tv-serie "Mad Men".

Kommentarer

Marvel-serien "Hawkeye" finder sine instruktører

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen