Marvel-serien "Luke Cage" får også kniven af Netflix

Superhelteserien lukker ned efter to sæsoner.

For nylig skrottede Netflix Marvel-serien "Iron Fist" efter to sæsoner med gadehelten fra New York. Nu må makkeren "Luke Cage" lide samme skæbne.

Serien er nemlig blevet lukket ned af streaming-giganten, og dermed endte fortællingens anden sæson, der havde premiere i juni, altså også med at være den sidste. "Luke Cage" havde Mike Colter i hovedrollen som den benhårde superhelt, mens seriens rolleliste desuden bød på navne som Simone Missick, Rosario Dawson og Oscar-vinderen Mahershala Ali.

Om det er endegyldigt slut for Luke Cage-figuren på tv-skærmene – eller om helten ender med at slå pjalterne sammen med førnævnte Iron Fist i en eventuel team-up-serie – ved vi ikke endnu. De to New Yorker-helte, der nu står uden deres egne serier, har i årevis haft et populært makkerskab i "Heroes for Hire"-hæfterne fra Marvel Comics.

Netflix er dog ikke færdige med Marvel endnu og har netop udgivet tredje sæson af "Daredevil". Der er ligeledes yderligere sæsoner på vej af både Krysten Ritters "Jessica Jones" og "The Punisher" med Jon Bernthal.

Kommentarer

Marvel-serien "Luke Cage" får også kniven af Netflix

 • 0

  ..er vel meget smart at lukke "ting" ned - inden DISNEY ruller sig ud.. :-/  

  Gasivodo20-10-18 21:57

 • 0

  ..er vel meget smart at lukke "ting" ned - inden DISNEY ruller sig ud.. :-/  

  Et par rettigheder eller to - til en sæson eller to, af noget - hjælper vel ikke rigtigt fremover?

  EDIT: At citere sig selv = sørgeligt! MOD hjælp?  

  Gasivodo20-10-18 22:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen