Mere "The X-Files" er måske på vej

Tidligere i år vendte kultserien "The X-Files" tilbage til flimmerkassen efter 14 års fravær. Og fans har måske ikke set det sidste til FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully.

Seriens skaber, Chris Carter, er nemlig netop nu ved at forhandle med FOX om en 11. sæson af den succesfulde sci-fi-føljeton, hvori Mulder og Scully går i clinch med alskens udyr, rumvæsner og skumle embedsmænd.

Selvom "The X-Files" har vundet talløse prominente priser i sin levetid, så fik seriens nylige, 10. sæson dog en hård medfart blandt anmeldere. Her på Moovy var vi bestemt heller ikke begejstrede for starten på den nyeste sæson.

FOX' administrerende direktør, Dana Walden, er dog overbevist om, at de kommende afsnit vil være bedre: "Serien havde været på pause i meget lang tid. Det var en stor udfordring at skulle genintroducere mytologien... I fremtiden vil der ikke være det samme behov for at 'genstarte' serien."

Kommentarer

Mere "The X-Files" er måske på vej

 • ★★★★0

  Jeg tror ikke der findes nogle fans af sidste sæson.

  David Lund14-08-16 18:57

 • ★★★★0

  Der var enkelte afsnit, som havde nogle intressante ting, men ikke noget hen af det klassiske X-files.

  Personlig ku jeg godt li det lettere alternative afsnit, omkring The Wereman tror jeg det var.

  Men igen vælger man og ha Joe Mchale med i sin serien og han ikke skal spille et prick, så har man tabt, den mand kan kun spille en rolle.

  Elwood14-08-16 19:26

 • ★★★★0

  Ja, det var hyggeligt. Og der var en eller to andre so-so episoder. Men som helhed er det den værste X-Files sæson endnu, og de forrige par stykker var godt nok heller ikke særligt gode.

  David Lund14-08-16 19:26

 • ★★★★0

  Jeg så 2 afsnit, så kunne jeg ikke mere. Det føltes aldrig som X-files, al noir og mystik var væk. 

  Lars!14-08-16 21:34

 • ★★★★0

  Jeg mangler stadig også de tre sidste afsnit. Were-Monster var herligt, men starten var simpelthen så sløj, at jeg slet ikke havde overskuddet til at blive hængende gennem hele sæsonen, selvom den var ultrakort. Må snart få brudt plomberingen på min Blu-ray!

  The Insider14-08-16 23:14

 • ★★★0

  #1 Her er jeg. Undskyld,Undskyld,Undskyld.

  www.youtube.com/watch

  Gasivodo15-08-16 04:38

 • ★★★0

  #1 Her er jeg. Undskyld,Undskyld,Undskyld.

  www.youtube.com/watch

  Det skal du sgu ikke undskylde, rart at se en fan. Da jeg selv endnu ikke har set sæson 10, er ved at gense serien (nået til slutningen i sæson 3), så det giver mig stadig håb om at glæde mig, når jeg når til den sidste sæson.

  MOVIE100015-08-16 08:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen