Minidokumentaren "The End of an Era" går bag om Netflix-serien "The Rain"

Den tredje og sidste sæson af den danske Netflix-produktion "The Rain" har lige haft premiere, og nu kan man vende tilbage til serien for en kort stund.

"The Rain" skrev dansk tv-historie, da den tilbage i 2018 fik premiere med sin første sæson og kunne kalde sig den første originale danske Netflix-produktion.

Serien udspiller sig i en dystopisk fremtid, hvor regnen har slået størstedelen af befolkningen ihjel, og et søskendepar må overleve sammen. "The Rain" har primært fået hug af de danske anmeldere, men har trods alt fundet et stort publikum – især i udlandet. "The Rain" fik lov at løbe tre sæsoner og er nu blevet afsluttet. I den anledning har Netflix offentliggjort en minidokumentar, der går bag om produktionen.

"THE RAIN - THE END OF AN ERA"

Minidokumentaren "The Rain - The End of an Era" går bag om produktionen og følger holdet under optagelserne af seriens tredje og sidste sæson. Her får vi et indblik i, hvordan det har været for det danske/svenske hold at arbejde på serien igennem tre år.

Her er der altså god mulighed for at tilbringe tid sammen med skuespilleren Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Clara Rosager, Sonny Lindberg, Natalie Madueño, Lukas Løkken og Evin Ahmad, når de atter lukker os ind i seriens regnfulde univers.

Alle tre sæsoner af "The Rain" kan ses på Netflix, mens minidokumentaren kan ses herunder:

Kommentarer

Minidokumentaren "The End of an Era" går bag om Netflix-serien "The Rain"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen