Neve Campbell vender måske tilbage i "Scream 5"

Stjernen fra gyser-franchisens fire første film har talt med filmmagerne om at gentage rollen som Sidney Prescott.

Den fjerde (og foreløbigt sidste) "Scream"-film udkom tilbage i 2011. I alle fire "Scream"-film spillede Neve Campbell den slagkraftige Sidney Prescott, som blev jagtet af den maskerede dræber Ghostface.

Og i marts kom det frem, at instruktørerne bag horror-hittet "Ready or Not", Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett, skal lave en ny "Scream"-film. Vi har stadig ikke fået at vide, om d'herrer laver en "Scream 5" eller et reboot, men et nyt interview med Campbell indikerer, at der vitterligt bliver tale om en direkte fortsættelse.

For i interviewet med en Cinemablend-journalist fortæller hun:

"Instruktørerne har taget fat i mig, og vi er ved at diskutere det. På grund af [coronavirussens udbrud] er det svært at sige, hvornår det vil ske. Forhåbentlig har vi samme syn på tingene, således at det kan ske."

Læs også: "Scream" sparkes af boxoffice-slasherpinden efter 22 år

De første fire film blev instrueret af horror-legenden Wes Craven ("A Nightmare on Elm Street", "The Hills Have Eyes"), som døde i 2015. Cravens død gjorde Campbell skeptisk over for en ny "Scream"-film, men den nye films instruktører har åbenbart imponeret skuespilleren:

"Jeg var oprindeligt enormt betænkelig ved at lave endnu en 'Scream'-film uden Wes, fordi han var et geni, og han er grunden til, at de film er det, de er. Men instrktørerne, som har taget fat i mig, påskønner virkelig Wes' arbejde og vil gerne ære det. Og det betød meget for mig. Forhåbentlig kan vi lave filmen sammen."

Det vides endnu ikke, hvornår produktionen på den nye "Scream" bliver skudt i gang, eller hvornår Ghostface atter vil terrorisere alverdens biografgængere.

Kommentarer

Neve Campbell vender måske tilbage i "Scream 5"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen