Nicolas Cage skal spille Joe Exotic i ny tv-serie

Hvem ellers?

Lige siden Netflix-dokumentarserien "Tiger King" blev en gigantisk, verdensomspændende succes, har både fans og journalister stillet spørgsmålet: Hvem bør spille Joe Exotic i en film/tv-serie baseret på dokumentarseriens sande (og sindssyge) historie?

"Tiger King" stiller skarpt på ejere af store kattedyr såsom tigre og løver i USA – deriblandt netop den særprægede Joe Exotic, som kæmper for at holde sin dyrepark åben og undervejs går efter præsidentposten i USA, alt imens han langsomt mister besindelsen, indtil han til slut ryger i spjældet efter et forsøg på at hyre en lejemorder til at myrde en konkurrent.

Læs også: Donald Trump vil måske benåde Joe Exotic fra "Tiger King"

Og nu rapporterer Variety, at CBS og Imagine Television producerer en tv-serie baseret på Joe Exotics livshistorie, og at selveste Nicolas Cage får hovedrollen som Exotic.

Den Oscar-belønnede Cage har gjort det til lidt af et varemærke at levere totalt kompromisløse og tøjlesløse præstationer foran kameraet, så umiddelbart ligner han det perfekte valg til rollen. Det er vel at mærke Cages første hovedrolle i en tv-serie.

Faktisk har tv-serien været i støbeskeen i knap et år, siden CBS købte rettighederne til en artikel om Joe Exotic i magasinet "Texas Monthly". Det vides ikke, hvornår optagelserne går i gang, eller hvornår serien får tv-premiere.

Kommentarer

Nicolas Cage skal spille Joe Exotic i ny tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen