Ny "Star Trek"-serie får omsider en premieredato

Det er efterhånden et par måneder siden, at den første trailer til "Star Trek: Discovery" udkom, mens optagelserne til den nye sci-fi-serie gik i gang helt tilbage i januar.

Men først nu ved vi, hvornår alverdens trekkies og andre nysgerrige sci-fi-fans får lov til at beame den nyeste og syvende "Star Trek"-serie hjem i stuerne: Den 24. september.

I USA udkommer "Star Trek: Discovery" på CBS' helt egen streaming-tjeneste, CBS All Access, mens den i resten af verden bliver tilgængelig via Netflix.

Seriens første sæson vil bestå af i alt 15 afsnit, hvor de første otte afsnit udkommer mellem september og november, mens de resterende syv episoder først udkommer i januar 2018.

"Star Trek: Discovery" foregår omtrent 10 år før Kirk og Spocks intergalaktiske eventyr i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne – altså i midten af det 23. århundrede.

Sonequa Martin-Green ("The Walking Dead") har hovedrollen som orlogskaptajnen Michael Burnham, der forsøger at løse en spirende konflikt med de krigeriske klingons.

Kommentarer

Ny "Star Trek"-serie får omsider en premieredato

 • ★★★★★1

  Føler vi har snakket om denne serie i årevis. 

  Lars!19-06-17 19:25

 • ★★★2

  ENT blev stoppet i 2005. Så faktisk har vi ventet i omkring 12 år.

  Men lad os nu se. Jeg ved godt at det er to forskellige ting, men efter de nye elendige Star Trek film, så frygter jeg at det er noget lort.

  Aranyhajú Nyárszépe19-06-17 20:40

 • ★★★★★1

  Efter traileren frygter jeg det samme. 

  Lars!19-06-17 22:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen