Ny "Star Trek"-serie til Nickelodeon får omsider en titel

Den kommende tegnefilmsserie er især rettet mod yngre seere.

For et par uger siden fik vi endelig en trailer til den kommende "Star Trek"-tegnefilmsserie "Star Trek: Lower Decks", der er skabt af den Emmy-belønnede Mike McMahan, som tidligere har arbejdet på "Rick and Morty". Serien udkommer i USA den 6. august.

For lang tid siden blev det annonceret, at endnu en animeret "Star Trek"-serie var på trapperne – en computeranimeret af slagsen til tv-stationen Nickelodeon, som specifikt stiler efter at fortrylle de små seere, der til dagligt ser Nickelodeon-kanalens børneprogrammer.

Men først nu har CBS og Nickelodeon afsløret seriens titel og logo. Det gjorde selskaberne under dette års online-udgave af Comic-Con.

Serien får titlen "Star Trek: Prodigy" og udkommer engang i 2021. Serien følger en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen.

Det kreative arbejde på "Star Trek: Prodigy" superviseres af det Emmy-belønnede makkerpar Kevin Hageman og Dan Hageman ("The Lego Movie", Trollhunters", "Ninjago").

Det vides endnu ikke, hvornår eller hvordan "Star Trek: Prodigy" bliver tilgængelig uden for USA.

Kommentarer

Ny "Star Trek"-serie til Nickelodeon får omsider en titel

 • ★★★★★★0

  Der er jo gået ren Star Wars i den:)

  T. Nielsen25-07-20 15:01

 • ★★★0

  Prodigy logoet, ligner jo noget fra My little Pony

  MOVIE100025-07-20 15:21

 • ★★★★0

  Spændt på om titelsangen enten bliver “Firestarter” eller “Voodoo People”...

  The Insider25-07-20 15:42

 • ★★★1

  ..så hold da op, for ind i...

  Skal ALT med "stjerne" i - absolut kneppes i bund, nu til dags ?!?

  Gasivodo25-07-20 22:59

 • 1

  Skal ALT med "stjerne" i - absolut kneppes i bund, nu til dags ?!?

  JA! Åbenbart, penge driver værket.

  Men i dette tilfælde er det måske ikke så dumt. Der må være et ganske fint momentum i Star Trek i øjeblikket med alle disse nye film og serier der er i gang og i pre-produktion.

  Post JJ’s reboot var alle Trek forsøg garanteret, at en masse Trekkies ville finde fejl og mangler så om man kan lide JJ’s film eller ej kan vi vel kun konkludere, at det har fået en række nye seer til.

  Mon ikke dette er et forsøg på, at udvide universet og fanbasen yderligere og styrke grundlaget for fremtidige initiativer?

  Hvis vi perspektiverer til SW universet og tilføjer lidt lomme og keyboard analyse kunne man godt udlede, at SW tegnefilmene til de yngre har medvirket til at fanbasen er stor nok til, at der kan spyttes den ene elendige film ud efter den anden og stadig omsætte for +$1B.

  Det må siges, at være en yderst positiv business case.

  Alternativt har jeg for meget tid her i ferien og det blot er endnu et forsøg på, at vride ekstra $$ ud af noget der driver seer - jeg håber på det første :) 

  Dominar Rygel XVI26-07-20 10:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen