Ny "The Walking Dead"-spinoff serie vil foregå 10 år efter dommedag

Den nye serie får premiere til foråret.

Så er der snart mere zombie-sæbeopera på vej til skærmene, da en tredje "The Walking Dead"-serie er hastigt undervejs. Første sæson af serien, som har fået arbejdstitlen "Monument", er i øjeblikket ved at blive optaget, og den forventes at få premiere i løbet af foråret 2020. 

Hvor den første spinoff-serie "Fear the Walking Dead" udspillede sig i begyndelsen af zombie-apokalypsen, vil den kommende serie foregå 10 år efter og dermed lægge sig tættere op ad moderseriens tidslinje.

Se også: Brugeranmeldelse: The Walking Dead - sæson 8

Seriens omdrejningspunkt vil være den første generation af børn og unge, som er opvokset efter Z-dag. Derfor vil rollelisten også hovedsageligt være besat af yngre skuespillere, hvoraf 31-årige Nico Tortorella ("The Following") vil spille rollen som Felix, der er en slags faderskikkelse for de andre karakterer. 

Den kommende serie har endnu ikke fået en officiel titel, og den præcise premieredato kendes heller ikke endnu. Men det skal blive interessant at se, om en yngre rollebesætning er det, der skal til for at tilføje universet lidt frisk blod.

Kommentarer

Ny "The Walking Dead"-spinoff serie vil foregå 10 år efter dommedag

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen