Nye afsnit af "Sex and the City" er på vej

De verdenskendte tv-veninder vender snart tilbage. Dog ikke dem alle sammen...

Snakken har længe huseret på rygtebørsen, og nu er det omsider officielt: "Sex and the City" vender tilbage! Spritnye afsnit af den trendsættende tv-serie er i støbeskeen.

HBO-serien "Sex and the City", som kørte fra 1998 til 2004, blev i sin tid en gigantisk verdenssucces – ikke mindst takket være dens dengang revolutionære, kompromisløse skildring af moderne kvinders ambitioner, relationer og sexliv på amerikansk tv.

I serien fulgte vi veninderne Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, som senere troppede op på alverdens biograflærreder i to spillefilm fra hhv. 2008 og 2010, som tilsammen indtjente godt 700 mio. dollars på verdensplan.

Læs også: Godt nyt for "Friends"-fans: Vennerne samles til marts

Siden premieren på "Sex and the City 2", som Moovy i øvrigt var med til at se tilbage på i en nylig DR-artikel, har der bl.a. været snak om at lave endnu en fortsættelse eller alternativt en prequel om kvindernes første møde i New York. Men fans kan i stedet se frem til en ny serie om kvindernes voksenliv.

Dog er det værd at bemærke, at den ene af de fire veninder, Samantha, ikke vender tilbage i den nye serie. Samantha blev spillet af Kim Cattrall ("Star Trek VI: The Undiscovered Country"), som for længe siden ragede uklar med Sarah Jessica Parker, der spiller seriens største hovedrolle, Carrie, og som samtidigt producerede den oprindelige tv-serie.

HBO Max producerer den nye serie, som er blevet døbt "And Just Like That", og selskabet har ikke officielt udtalt sig om Cattralls fravær i den nye sæson. Sæsonen vil bestå af i alt 10 afsnit à 30 minutter.

En kort teaser til "And Just Like That" kan ses på skuespilleren Kristin Davis' Twitter-side. Davis har rollen som Charlotte i tv-serien.

Optagelserne går i gang til foråret, men en premieredato er endnu ikke blevet annonceret.

Kommentarer

Nye afsnit af "Sex and the City" er på vej

 • ★★★★1

  No Samantha yeah good luck with that!


  For mange år siden da jeg var arbejdsløs havde masser af fritid, og SATC blev sendt på flow TV, ville lyve hvis jeg ikke sagde jeg da har moret mig over en del af afsnittene, filmene var dog ikke noget ved, men jeg har et love/hate forhold til plakaten fra SATC 2, elsker at den er så horrible photoshoppet.

  Men serious talk, jeg kan ikke se SATC serien for mig uden Samantha karakteren, hun var klart det sjoveste ved serien.
  og selv om filmene lidt ændrede på hendes persona, så vidt jeg husker eller også var det slutningen af serien, med hendes nedsatte sexdrive da hun begyndte at koble sig fast på en person i stedet for alle hendes one night stands, så var hun stadigvæk den sjoveste karakter at følge.

  Nu nævnte Johan selv Star Trek, og han har nu også fået en udfordring af mig på det punkt, men for mig så stødte jeg nok første gang ind i Kim Cattral i forb. med hendes rlle som Karen Thompson i Police Academy.


  Elwood11-01-21 17:51

 • ★★★★1

  Men serious talk, jeg kan ikke se SATC serien for mig uden Samantha karakteren, hun var klart det sjoveste ved serien.

  Helt enig!

  chandler7511-01-21 18:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen