Nye kilder bekræfter: Flere film baseret på "The Walking Dead" er på vej

Franchisen, der bare nægter at dø.

"The Walking Dead" vender snart tilbage med sin foreløbigt niende sæson, og der er intet, der tyder på, at zombie-serien er på vej i graven. 

Josh Sapan – direktøren for AMC – det selskab, der ejer rettighederne til "The Walking Dead", har for nyligt udtalt, at franchisen har mindst 10 år i sig endnu, og en netop offentliggjort rapport synes at bekræfte, at der er flere film i "The Walking Dead"-universet på vej. 

Efter sigende er selskabet i gang med at kigge på muligheder for – på samme måde, som det lykkedes for Star Wars – at udvide universet med flere forskellige historier, der både skal udspille sig i form af tv-serier samt film. Der skulle desuden være et ønske om at udvikle historier, der foregår i et andet land end USA. 

Hovedpersons exit giver nye muligheder

Scott Gimple, som har ageret producer på flere af seriens sæsoner, har ansvaret for udviklingen af de nye historier, og forhandlingerne med at producere indhold til flere forskellige streaming-tjenester og tv-stationer skulle allerede så småt være undervejs.

Selvom "The Walking Dead" har blødt seere igennem de seneste par sæsoner, er serien stadig en gigantisk pengemaskine for AMC, og det er helt sikkert, at selskabet ønsker at malke den så meget som muligt. Og nu, hvor seriens hovedperson, Andrew Lincoln, har bebudet sin snarlige afsked fra serien, er det måske også et ganske godt tidspunkt at kigge på andre muligheder for at holde seerne til ilden. Seriens første spinoff, "Fear the Walking Dead", fik en lunken modtagelse ved sin start, men ser nu til at vokse sig gradvist mere populær og er i øjeblikket på sin fjerde sæson.

Måske lykkes det AMC at skabe en verdensomspændende epidemi, også selvom kritikere måske vil beskylde universet for at være en anelse blodfattigt... Men det har vel aldrig stoppet en levende død.

Kommentarer

Nye kilder bekræfter: Flere film baseret på "The Walking Dead" er på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen