Nyt om kommende "Star Trek"-serie

Der er nu blot et halvt års tid til tv-premieren på den nye "Star Trek"-serie, som stadig er unavngivet. Og i et splinternyt interview med seriens hovedproducer, Bryan Fuller ("Hannibal"), diskuterer Fuller bl.a. flere af de rygter, der har verseret omkring serien.

Flere troværdige kilder havde afsløret, at serien ville foregå imellem den oprindelige "Star Trek"-serie og tv-serien "Star Trek: The Next Generation" (altså formentlig i starten af 2300-tallet), men det afviser Fuller over for moviefone. 

Samtidig afviser Fuller, at serien bliver en såkaldt antologi-serie à la "True Detective" og "Fargo", som udskifter sine hovedpersoner og omgivelser hver sæson.

Fuller siger dog, at 1. sæson, der vil bestå af 13 afsnit, fortæller én samlet historie: "Vi beretter én historie med 13 kapitler i den første sæson. Det er fedt at kunne dykke ned i ting, som vi kun havde berørt på overfladen, hvis serien havde været episodisk..."

Fans kan måske også se frem til at møde gamle kendinge fra Gene Roddenberrys fiktive fremtidsunivers, da Fuller konstaterer, at der er mulighed for, at kendte karakterer tropper op i den nye serie.

Kommentarer

Nyt om kommende "Star Trek"-serie

  • ★★★0

    Spændende. Håber det bliver godt. Det er tiltrængt efter de elendige nye Star Trek film.

    Aranyhajú Nyárszépe25-06-16 23:01

  • ★★★★★2

    "Into Darkness" skuffede, var ineffektiv og tam, men ville stadig ikke kalde den elendig. Og "Star Trek" var frisk, synes jeg, og jeg forstår godt den gav Abrams adgang til Star Wars-universet. Velfortjent. 

    Lars!25-06-16 23:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen