Nyt særafsnit af "Rap fyr i L.A." er på vej

Og Will Smith og Co. vender tilbage i det nye afsnit, som produceres i forbindelse med seriens 30-års jubilæum.

For nylig kom det frem, at et reboot af den populære 90'er-komedieserie "Rap fyr i L.A." (originaltitel: "The Fresh Prince of Bel-Air") er på vej, og at den oprindelige series store stjerne, Will Smith, er med om bord som producer.

Men nu er der godt nyt til de fans, der savner den oprindelige series ensemble: en særlig "reunion special" er i støbeskeen, og det nye, kommende særafsnit produceres til HBO Max.

Både Will Smith, Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Joseph Marcell (Geoffrey), Daphne Maxwell Reid (Vivian) og Alfonso Ribeiro (Carlton) vender tilbage foran kameraet.

Læs også: Will Smith og Kevin Hart har hovedrollerne i genindspilning af "Røvtur på 1. klasse"

James Amery, som spillede Wills karismatiske, handlekraftige onkel, Philip "Phil" Banks, døde i 2013 efter en hjerteoperation.

Den Emmy-nominerede musikvideoinstruktør Marcus Raboy står bag kameraet, når optagelserne går i gang den 10. september. Afsnittet udkommer engang i slutningen af november.

Nye særafsnit af ældre serier er ved at blive et af HBO Max' helt store varemærker. Et nyt særafsnit af "Friends" er også på trapperne, og forleden blev en ny episode af "The West Wing" annonceret.

Kommentarer

Nyt særafsnit af "Rap fyr i L.A." er på vej

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen