Obi-Wan Kenobi-serien bliver en miniserie på Disney+

Kathleen Kennedy har løftet lidt mere af sløret for "Star Wars"-franchisens fremtid.

Først var det et rygte, så blev det officielt. Så var det en film, og så blev det til en serie. Så blev serien sat på pause, så gik produktionen alligevel i gang. Så fandt man en manuskriptforfatter, og så blev han erstattet med en anden. Den kommende Obi-Wan Kenobi-serie har været igennem en noget turbulent udvikling. Nu skulle serien dog efterhånden være tilbage på sporet.

Noget tyder på, at optagelserne til serien så småt går i gang i næste måned, og nu har selveste præsidenten for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, pustet lidt til ilden ved at lufte sin egen begejstring for projektet. Ikke mindst det talentfulde hold, der skal skabe serien, hvor Kennedy især peger på Deborah Chow. Chow har blandt andet været en af instruktørerne på "The Mandalorian".

Kennedy omtaler i samme interview serien som en limited series, altså en miniserie på foreløbigt en sæson. Selvom det måske kan virke skuffende for mange "Star Wars"-fans, der havde håbet på flere sæsoner, kan det måske tyde på, at Lucasfilm satser på kvalitet frem for kvantitet.

Ewan McGregor vender tilbage til rollen som den ikoniske jedi, men hvor mange afsnit vi får, og hvornår serien får premiere, er endnu ikke offentliggjort. Og at dømme ud fra seriens foreløbige udvikling skal vi nok også forvente, at der kommer flere ændringer over det næste stykke tid.

Kommentarer

Obi-Wan Kenobi-serien bliver en miniserie på Disney+

 • ★★★★★★0

  Bare kvaliteten bliver som i The Mandalorian - så må kvantiteten gerne være i top - hit med 10 sæsoner!

  Wayne24-08-20 16:23

 • ★★★1

  ^så var den altså heller ikke bedre...men bevares vs. VII,VIII og IX såeeeh...

  og NEJ til 10 sæsoner mht. ALT!

  Gasivodo24-08-20 22:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen