Premieredatoen på "The Book of Boba Fett" afsløret

Disney har også frigivet en ny, flot plakat til serien om den legendariske dusørjægers eventyr.

Fans af dusørjægeren Boba Fett fik sig en artig overraskelse i slutningen af 2. sæson af "Star Wars"-serien "The Mandalorian". Her afslørede en post-credit-scene nemlig, at selveste Boba Fett har sin helt egen føljeton på vej.

Nu har Lucasfilm så offentliggjort, at fan-favorittens nyeste eskapader i "The Book of Boba Fett" får premiere på Disney+ den 29. december. Samtidigt har vi fået en spritny og sej plakat, der kan ses herunder i fuld størrelse.

Læs også: "Star Wars": Boba Fetts ikoniske rumskib skifter navn

I den kommende serie følger vi den legendariske dusørjæger, som sammen med lejesoldaten Fennec Shand forsøger at opnå kontrollen over afdøde Jabba the Hutts tidligere territorie i Tatooines kriminelle underverden.

Temuera Morrison skal endnu en gang portrættere den ultra-seje mandalorianer, mens Ming-Na Wen vender tilbage i rollen som Fetts drabelige medsammensvorne, Fennec Shand.

Serien produceres af "The Mandalorian"-veteranerne Dave Filoni og Jon Favreau, og mon ikke vi snart kan forvente at se en trailer? 

Kommentarer

Premieredatoen på "The Book of Boba Fett" afsløret

 • ★★★★★★0

  Nice - og fed poster

  Wayne30-09-21 12:00

 • 0

  De skrev godt nok det var i december, MEEN den 29.? Det er lige at stramme den.

  Jeg håber the Hutt Cartel dukker op. Måske en lidt ældre Rotta the Hutt, nok stadigvæk et barn. Egentlig lidt underligt at alle de andre Hutts bare lod Bib Fortuna overtage det hele efter Jabbas død, men hvem ved, måske var han smartere end han virkede til, selvom han tilsyneladende bukkede under for et Jedi Mind trick.

  Johnny4230-09-21 16:40

 • 0

  Endelig kom der en dato!

  Jeg har endnu ikke kunne finde ud af, hvor mange afsnit der vil være. Er der en bekræftet kilde på det? Jeg finder alt mellem 4-7 afsnit...

  The Paki Don30-09-21 22:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen