"Ragnarok": 2. sæson tordner snart af sted på Netflix

Den næste sæson af den populære ungdomsserie, der har et strejf af nordisk mytologi i blodet, rammer snart æteren.

Første sæson af den norske coming of age-serie "Ragnarok" – åbenlyst inspireret af den nordiske mytologi – blev en uventet succes i januar 2020. Nu er anden sæson allerede ved at være klar, og den starter dér, hvor første sæson slap.

Udgangspunktet er det samme: hvad gør du, når du som en 17-årig gymnasieelev finder ud af, at du er oppe imod en ældgammel magtfuld fjende, der holder en hel by – måske endda et helt land – i et jerngreb?

17-årige Magne må acceptere, at selvom han er klar til at tage kampen op, så er hans fjender for stærke. Heldigvis er Magne formentlig ikke den eneste unikke teenager med overnaturlige kræfter. Spørgsmålet er, om han vil være i stand til at finde frem til sine artsfæller i tide.

Læs også: Anmeldelse af 1. sæson af "Ragnarok"

I anden sæson af "Ragnarok" er alting naturligvis hårdere. Magne står over for det afgørende spørgsmål: Hvor langt er han villig til at gå for at redde sin familie?

Blandt de medvirkende i "Ragnarok" er David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson. Nye navne på rollelisten tæller Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) og Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

Den norsksprogede serie, der består af seks afsnit, er produceret af det danske produktionsselskab SAM Productions. Adam Price og Emilie Lebech Kaae fungerer som skabere og forfattere – og de er i selskab med executive producer Meta Louise Foldager Sørensen ("Antichrist", "Melancholia"), producer Stine Meldgaard Madsen ("Friheden", "Mercur") og instruktør Mogens Hagedorn.

 "Ragnarok" sæson 2 har premiere på Netflix den 27. maj 2021.

Kommentarer

"Ragnarok": 2. sæson tordner snart af sted på Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen