Se den fantastisk flotte introsekvens til "Star Trek: Strange New Worlds"

Space, the final frontier...

Om en lille uges tid warper rumskibet Enterprise atter ind på de danske skærme, idet tv-serien "Star Trek: Strange New Worlds" kickstartes på Paramount+.

Serien foregår om bord på det berømte Starfleet-rumskib, som vi først stiftede bekendtskab med tilbage i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne. "Star Trek: Strange New Worlds" foregår dog en håndfuld år før den gamle serie, og her er det kaptajn Christopher Pike, som udsteder ordrene på rumskibets bro, alt imens en yngre Spock også er med om bord.

Men allerede nu kan vi se tv-seriens grandiose åbningssekvens, der vækker varme minder om introen i den oprindelige "Star Trek"-serie. Sekvensen kan ses herunder og i endnu højere kvalitet på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her.

Se også: Spock og Enterprise er tilbage i ny storslået trailer til "Star Trek: Strange New Worlds"

Introsekvensen byder vel at mærke på en gentagelse af den kendte åbningsmonolog, som William Shatner leverede i den gamle "Star Trek"-serie – og så er musikken også et mix af Alexander Courages oprindelige musiktema og nye toner komponeret af Jeff Russo.

I "Star Trek: Strange New Worlds" vender Anson Mount og Ethan Peck tilbage som hhv. Pike og Spock, som de spillede i 2. sæson af "Star Trek: Discovery". D'herrer var så gode i rollerne, at talløse trekkies forlangte en ny serie om duoens tidlige Enterprise-eventyr.

Rollelisten byder også på navne som Babs Olusanmokun ("Dune"), Rebecca Romijn ("X-Men") og Bruce Horak ("Warehouse 13"). Det kreative arbejde på "Star Trek: Strange New Worlds" superviseres af den Oscar-belønnede manuskriptforfatter Akiva Goldsman ("A Beautiful Mind", "I Am Legend").

"Star Trek: Strange New Worlds" får dansk streaming-premiere på Paramount+ den 6. maj, og du kan se seriens stemningsmættede introsekvens her:

Kommentarer

Se den fantastisk flotte introsekvens til "Star Trek: Strange New Worlds"

  • 0

    Fantstisk! Der har ikke været en ordentlig introsekvens siden VOY (Lower Decks og Prodigy ekskluderet)

    Er det den endelige version? Synes nogle af de textures på b.la asteroiderne ser lidt low poly ud... men det er måske bare mig?

    Dominar Rygel XVI 2-05-22 14:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen