Se den kulørte introsekvens til "Star Trek: Prodigy"

Den Oscar-belønnede Michael Giacchino ("Op", "Lost") står bag det musikalske tema til den kommende animationsserie.

Vi er formentlig blot få uger fra tv-premieren på "Star Trek: Prodigy" – den efterhånden tiende serie inden for den sejlivede og succesfulde sci-fi-franchise.

Det er derudover den tredje animerede "Star Trek"-serie og samtidigt den første af slagsen, som målrettet går efter at appellere til børn. Serien er udtænkt af det Emmy-belønnede makkerpar Kevin Hageman og Dan Hageman ("The Lego Movie", Trollhunters", "Ninjago").

Men selvom serien udkommer på børnekanalen Nickelodeon, er der sikkert trekkies i alle aldre, der er nysgerrige på føljetonen – især fordi flere af franchisens gamle kendinge dukker op, heriblandt "Star Trek: Voyager"-makkerparret Kathryn Janeway og Chakotay.

Se også: Første smugkig på ny "Star Trek: Voyager"-dokumentar

Og en anden "Star Trek"-veteran arbejder også på serien: den Oscar-belønnede komponist Michael Giacchino, som komponerede musikken til franchisens tre seneste spillefilm, herunder "Star Trek Beyond", og instruerede den animerede "Star Trek"-kortfilm "Ephraim and Dot" i 2019.

Giacchino, som i årevis har været en passioneret trekkie, står også bag det storslåede tema til "Star Trek: Prodigy", og seriens officielle titelsekvens med Giacchinos dertilhørende musik kan nu ses og høres på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her:

Se titelsekvensen til "Star Trek: Prodigy her.

Giacchino udtaler til hjemmesiden:  "Jeg er så glad for, at jeg fik muligheden for at skrive hovedtemaet til Kevin og Dans seneste projekt, og som altid er jeg henrykt over at være en del af 'Star Trek'-familien."

"Star Trek: Prodigy" følger en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen. Om bord på rumskibet får de selskab og assistance af en hologram-udgave af den legendariske Starfleet-kaptajn Kathryn Janeway, som var en af hovedpersonerne i tv-serien "Star Trek: Voyager" (1995-2001).

"Star Trek: Prodigy" udkommer engang til efteråret. En trailer kan ses her.

Kommentarer

Se den kulørte introsekvens til "Star Trek: Prodigy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen