Se, hvordan "The Simpsons" har refereret til film i årevis

Verdens mest kendte tegnede tv-serie, "The Simpsons", har ofte skelet til filmenes verden og har ikke været for bleg (eller for gul) til at lave flere parodier på kendte film, deriblandt både klassikere og kultfilm.

Der har været referencer til eventyrfilm, gyserfilm og socialrealistiske dramaer. Orson Welles ("Citizen Kane"), Alfred Hitchcock ("Psycho" og "Fuglene"), Stanley Kubrick ("A Clockwork Orange"), Steven Spielberg ("Jagten på den forsvundne skat") og Darren Aronofsky ("Requiem for a Dream") er bare nogle af navnene på de instruktører, som "The Simpsons" har hentet inspiration fra. 

Den sidste uge har nedenstående video opnået stor popularitet på Internettet, da den viser klip fra filmene simultant med Simpsons-parodierne. Der har naturligvis været mange flere referencer end de, som vises her. Værsågod:

 

Kommentarer

Se, hvordan "The Simpsons" har refereret til film i årevis

  • ★★★★★1

    Jeg mener, at engang have læst, at hver Simpsons episode indeholdt et minimum antal filmreferencer (mener det var 6 eller 7) og at enkelte episoder havde op over 40 filmreferencer.

    David Lund16-02-16 17:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen