Skuespillerinde fra "The X-Files"-seriens mest kontroversielle afsnit vender tilbage i ny sæson

Optagelserne til den næste, ellevte sæson af tv-serien "The X-Files" (som oprindeligt blev kaldt "Strengt fortroligt" herhjemme) er i øjeblikket i fuld gang.

David Duchovny og Gillian Anderson vender naturligvis tilbage som FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully, men et andet kendt ansigt er også netop blevet hyret: Karin Konoval.

Konoval medvirkede i et af seriens mest omdiskuterede afsnit: "Home" fra føljetonens 4. sæson. Det blodige, voldsomme afsnit blev i sin tid indledt med en advarsel om episodens brutale indhold, og FOX valgte aldrig at genudsende afsnittet – i modsætning til alle seriens andre episoder. "Home" blev dog skamrost af både kritikere og fans og anses i dag som et af seriens bedste kapitler.

I "Home" drager Mulder og Scully til en lille landsby, hvor man har fundet et ekstremt misdannet foster begravet på en mark. Makkerparret finder ud af, at en isoleret familie med tre deforme brødre og deres mor (Konoval) udøver incest, og at de formentlig har begravet barnet, og snart får FBI-agenterne de grumme mænd i hælene.

Officielt vender Konoval dog ikke tilbage i rollen som brødrenes mor, Mrs. Peacock. Seriens skaber, Chris Carter, fortæller, at skuespillerinden leverer "en 'tour de force'-præstation i et nyt afsnit. Eller, mere nøjagtigt, adskillige præstationer."

Carter er dog notorisk for at holde kortene tæt ind til kroppen, så hvem ved? Måske vender Mrs. Peacock og Co. tilbage for at terrorisere vores fjernsyn og mareridt?

Kommentarer

Skuespillerinde fra "The X-Files"-seriens mest kontroversielle afsnit vender tilbage i ny sæson

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen