"Star Trek"-animationsserie udkommer endelig i Europa

Amazon Prime udgiver snart "Star Trek: Lower Decks" uden for USA.

Det er efterhånden et par måneder siden, at det sidste afsnit af den første sæson af "Star Trek: Lower Decks" (den første animerede "Star Trek"-serie siden 1970'erne) udkom på den amerikanske streamingtjeneste CBS All Access.

Men i modsætning til de nyere "Star Trek"-serier "Star Trek: Discovery" og "Star Trek: Picard" har "Star Trek: Lower Decks" ikke haft en international distributør, og fans uden for Nordamerika har således ikke kunnet købe adgang til serien – altså indtil nu.

Seriens skaber, Mike McMahan ("Rick and Morty"), har netop bekræftet på Twitter, at Amazon vil udgive serien på selskabets streaming-tjeneste, Amazon Prime, den 22. januar i Europa, Australien, New Zealand, Japan og Indien.

Læs også: 4. sæson af "Star Trek: Discovery" får grønt lys

"Star Trek: Lower Decks" foregår i 2380 (altså få år efter spillefilmen "Star Trek: Nemesis" og godt 15 år før "Star Trek: Picard") og følger besætningen om bord på rumskibet U.S.S. Cerritos – et af Starfleets mindst vigtige rumskibe.

På rollelisten finder vi bl.a. Eugene Cordero ("Kong: Skull Island"), Tawny Newsome ("Space Force"), Jack Quaid ("The Boys"), Noël Wells ("Master of None"), Dawnn Lewis ("Dreamgirls") og Jerry O'Connell ("Stand by Me").

Endnu en "Star Trek"-animationsserie, "Star Trek: Prodigy", er også på trapperne, og det samme er nye sæsoner af "Star Trek: Discovery", "Star Trek: Picard" og "Star Trek: Lower Decks." Du kan se traileren til første sæson af sidstnævnte herunder, som altså omsider kan ses af danske trekkies den 22. januar:

Kommentarer

"Star Trek"-animationsserie udkommer endelig i Europa

 • 0

  Er der noget ved serien? Var selv ret glad for SW Rebels men dette ligner noget til et yngre publikum eller i humor afdelingen.

  Dominar Rygel XVI19-12-20 14:37

 • ★★★★0

  Er der noget ved serien? Var selv ret glad for SW Rebels men dette ligner noget til et yngre publikum eller i humor afdelingen.

  Dunno. Jeg har med vilje ventet, indtil den var tilgængelig på normal, lovlig vis herhjemme :-)

  The Insider20-12-20 11:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen