"Star Wars"-serien om Cassian Andor skifter instruktør

Serien finder sted før begivenhederne i "Rogue One: A Star Wars Story" og beskrives som en spion-thriller.

Ifølge Deadline overtager Toby Haynes ("Black Mirror") instruktørstolen på den endnu unavngivne "Star Wars"-serie om oprørssoldaten Cassian Andor fra "Rogue One: A Star Wars Story". Haynes skal i første omgang instruere seriens første tre episoder, inden andre instruktører samler stafetten op, som vi også har set det på "The Mandalorian". 

Det var oprindeligt Tony Gilroy, som skrev manuskriptet til "Rogue One: A Star Wars Story", der var udset til at dirigere løjerne bag kameraet på Cassian Andor-serien. Men Gilroy har nu besluttet ikke at tage turen fra New York til London, hvor serien produceres – efter sigende på grund af den igangværende pandemi.

Læs også: Obi-Wan Kenobi-serien bliver en miniserie på Disney+

Det har Disney altså nu taget konsekvensen af ved at hyre Toby Haynes. Men det forlyder, at Tony Gilroy fortsætter på projektet som executive producer.

Diego Luna vender tilbage i rollen som oprøreren Cassian Andor, og han får blandt andet selskab af Stellan Skarsgård, Alan Tudyk, Genevieve O'Reilly, Denise Gough og Kyle Soller. Der har tilmed været rygter fremme om, at Jimmy Smits vender tilbage i rollen som oprørslederen og prinsesse Leias adoptivfar, Bail Organa.

Serien udkommer på Disney+, men hvornår vides endnu ikke.

Kommentarer

"Star Wars"-serien om Cassian Andor skifter instruktør

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen