"Star Wars"-spin-off byder på gammel kending

Mon Mothma vender tilbage i serien om oprørssoldaten Cassian Andor fra "Rogue One: A Star Wars Story".

Genevieve O'Reilly fik i sin tid rollen som oprørsalliancens øverste leder, Mon Mothma, i "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn", hvor hendes scener dog blev klippet ud. I 2016 kunne skuespillerinden så omsider opleves på det store lærred i rollen som Mon, da "Rogue One: A Star Wars Story" udkom. 

Nu vender O’Reillys Mon Mothma tilbage, og denne gang bliver det i den endnu unavngivne serie til Disney+ om oprørssoldaten Cassian Andor, der spillede en stor rolle i "Rogue One".

Diego Luna er naturligvis også klar til at gentage rollen som Andor, og han får blandt andet selskab af Stellan Skarsgård, Kyle Soller og Denise Gough.

Den nye "Star Wars"-serie bliver angiveligt en spion-thriller-serie i tiden omkring oprørsalliancens opståen. Og her vil Mon Mothma-karakteren formentlig spille en helt central rolle i grundlæggelsen af den frihedskæmpende bevægelse, der har til formål at nedkæmpe galaksens onde imperium.

Kommentarer

"Star Wars"-spin-off byder på gammel kending

  • ★★★1

    Nå for dælen. Jamen så kan det jo kun blive godt! Jeg havde min tvivl men nu når jeg ved, at Mon Mothma er med så bliver det her med garanti årtiets bedste film...

    Essal25-04-20 17:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen