Stephen King-serien "The Outsider" får en anden sæson

Intet er meldt ud fra HBO selv, men ifølge Stephen King kan vi glæde os til en uhyggelig sæson 2 af "The Outsider".

HBO fik sig et vaskeægte seerhit med deres Stephen King-baserede gyserserie "The Outsider", som fik premiere tidligere på året. Seriens første afsnit var det mest sete enkeltstående afsnit for en HBO-serie siden første afsnit af "Westworld" i 2016.

"The Outsider" fik sig også en enkelt Emmy-nominering på vegne af Jason Batemans skuespillerindsats, og selvom serien ikke ligefrem lagde op til en ny sæson, lader det til, at HBO har andre planer.

I et interview med Entertainment Weekly fortæller Stephen King, som har skrevet forlægget, at en anden sæson er på vej – og den bliver angiveligt "virkelig god" og "virkelig uhyggelig."

LÆS OGSÅ: TOP TIRSDAG: FEM VELLYKKEDE STEPHEN KING-FILMATISERINGER

HBO har ikke selv meldt noget officielt ud, men King fortæller, at produktionen går i gang hurtigst muligt. Stephen King har selv skrevet novellen "If It Bleeds", som er en fortsættelse til "The Outsider", der følger mediet Holly Hibney (spillet af Cynthia Erivo i "The Outsider"). Ifølge Stephen King vil den kommende sæson 2 dog ikke blive baseret på hans novelle, men gå sine egne veje ud fra et originalt manuskript.

Cynthia Erivo er sat til at vende tilbage i rollen som Cynthia Erivo, mens det ikke vides, om Ben Mendelsohns detektivkarakter, Ralph Anderson, vil vende tilbage.

Det vides ikke, hvornår en eventuel anden sæson får premiere, men mon ikke HBO – eller Stephen King – melder noget ud før eller senere.

Kommentarer

Stephen King-serien "The Outsider" får en anden sæson

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen