"Stranger Things - sæson 2" får to nye skuespillere

Næste sæson af den populære Netflix-serie "Stranger Things" får selskab af i hvert fald tre nye skuespillere, og to af disse er nu blevet afsløret.

Sadie Sink ("Unbreakable Kimmy Schmidt") skal spille den 13-årige gæve pige Max, der beskrives som en tomboy med en kompliceret baggrund, mens Dacre Montgomery (Red Ranger i den kommende "Power Rangers"-film) har fået rollen som Max' 17-årige stedbror Billy – en rigtig kvindebedårer, som skjuler en voldelig og ustabil side. De to skuespillere kan ses herunder.

Det er samtidig blevet bekræftet, at Joe Kerry (Nancys kæreste Steve Harrington) og Noah Schnapp (Will Byers, som forsvandt) vil vende tilbage og få større roller i den kommende sæson.

Sæson 2 foregår i foråret 1984 – næsten et år efter første sæson. Freden har atter bredt sig i den lille by Hawkins, men snart står det klart, at frygtindgydende, overnaturlige kræfter atter er på spil, og at Wills forsvinden kun var begyndelsen...

"Stranger Things - sæson 2" vil kunne ses på Netflix i 2017.

Kommentarer

"Stranger Things - sæson 2" får to nye skuespillere

 • ★★★★★0

  Selv om jeg kunne "frygte" at de fucker første film op, ved at bygge videre på fortællingen, så står sæson 1 altså fint alene synes jeg. Så skulle endnu en sæson, ikke kunne levere varen, så er det vel til at leve med trods alt.

  Det sagt og hvor unødvendig en det er med mere af dette måske, så må jeg altså indrømme at jeg glæder mig. Hyggede mig max med første sæson.

  T. Nielsen15-10-16 15:17

 • ★★★★★0

  Er der vitterligt IKKE en (1!) anden der har en eneste tanke om denne fremragende serie, i forhold til nyheden, som de gider dele?

  T. Nielsen16-10-16 09:31

 • ★★★0

  Hvad er der at sige i forhold til nyheden? Jeg kender ikke de to skuespillere, og jeg ved stort set intet om, hvad næste sæson kommer til at handle om. Jeg glæder mig dog, det er klart :)

  Kruse16-10-16 09:43

 • ★★★★★0

  Det var nok mere i forhold til at historien forsættes. Jeg var nysgerrig efter hvad andre tænkte om dette, bare kort;-)

  T. Nielsen16-10-16 10:03

 • ★★★0

  Jeg kan kun have tiltro til Duffer-brødrene efter en så gennemført første sæson, og jeg tror stadig, der er nok kød på i det univers de har skabt, til at udforske på spændende vis i en anden sæson. Og som du selv siger, så kan den første sæson på sin vis godt stå alene, så det går nok, hvis anden sæson ikke kan leve op til den.

  Kruse16-10-16 10:31

 • ★★★★0

  Er der vitterligt IKKE en (1!) anden der har en eneste tanke om denne fremragende serie, i forhold til nyheden, som de gider dele?

  Jo da, jeg kan ikke lide serien, så.. whatevs. :D

  Bruno16-10-16 10:32

 • ★★★★★1

  Den var nemlig gennemført Kruse. Det var jo ikke kun det at de genbrugte en masse fra diverse film fra især 80'erne. Det var måden de formåede at bruge det, så det fungerede så troværdigt i sit eget univers. Selv om de plankede mange ting måske, så sad jeg aldrig og følte det uoriginalt. 

  Det husker jeg Bruno. Normalt ville jeg ellers have troet den var "right up your alley"?

  T. Nielsen16-10-16 10:40

 • ★★★★0

  Det husker jeg Bruno. Normalt ville jeg ellers have troet den var "right up your alley"?

  Det troede jeg også, men sådan skulle det ikke være. :)

  Bruno16-10-16 10:45

 • ★★★★★0

  Det troede jeg også, men sådan skulle det ikke være. :)

  Can't love 'em all:-)

  T. Nielsen16-10-16 10:46

 • ★★0

  Det er var da okay, men det er bare ikke nok. Jeg Binge watched det på to dage og hvad skal jeg så se bagefter?

  Syntes stadig at Netflix skulle holde sig til at bruge deres penge på at opkøbe rettigheder, istedet for at spilde pengene på at få produceret dyrt eksklusivt indhold.

  Aranyhajú Nyárszépe16-10-16 11:55

 • ★★★★0

  Netflix' model er jo netop ikke spild af penge. I modsætning til traditionelle tv-stationer og filmproducenter, har Netflix 100% styr på hvad der kan betale sig at producere, fordi de ved med sikkerhed hvad deres publikum vil have.

  Det er sandt, at alt deres originale indhold ikke taler til alle, men det er jo heller ikke meningen. Hele fidusen er jo, at de kan satse på alt fra store til små produktioner, fordi de ved hvad de kan sælge til deres brugere og kan "markedsføre" det, ved at lade det dukke op blandt deres forslag til de brugere, som de forventer at tale til.

  Bruno16-10-16 12:09

 • ★★0

  Jeg ved ikke om det er spild af penge for Netflix, men for mig er det. Antallet af titler på Netflix er faldet med 40% på fire år.

  En af grundene er at de bruger formuer på at få produceret eksklusivt indhold, istedet for at blot at koncentrere sig om at opkøbe rettigheder billigt.

  Jeg kan tydeligt mærke at indholdet er skrumpet og jeg kan bruge lang tid på bare finde noget jeg gider se og ender så ofte med at se noget jeg måske ikke ville have set, havde der været andre muligheder. Syntes da også STRANGER THINGS var udmærket, men det havde jeg jo set på to dage.

  Netflix er nået så lavt et niveau, at jeg ikke syntes det kan betale sig. Ihvertfald ikke hver måned. Nu virker Getflix vist igen, men ellers er deres aggressive crackdown på Geoblocking i mine øjne endnu et søm i deres ligkiste.

  Aranyhajú Nyárszépe16-10-16 12:35

 • ★★★★1

  Lige for tiden finder jeg også flere nye film af interesse på Viaplay end på Netflix. Interesserer mig ikke for alle de Netflix-serier. 

  Riqon16-10-16 12:40

 • 0

  Jeg synes sæson 1 af Stranger Things er fantastisk. Så jeg ser bestemt frem til mere fra Duffer-brødrene. Men samtidigt har jeg heller ikke sådan rigtigt brug for en sæson 2 som følger de samme personer igen.

  Jeg tror næsten jeg ville foretrække at sæson 2 var en ny historie som fulgte andre karaktere (men forsat holdt i Stranger Things-universet).

  Men uanset hvordan det ender med at blive, så ser jeg i hvert fald frem til mere "Stranger Things" :)

  Høegh16-10-16 12:51

 • ★★★★0

  Nå ja, men hvis man ikke er tilfreds med servicen, er det jo ikke sværere end at opsige sit abonnement. :)

  Gad vide om Amazon Prime bliver udvidet indenfor den nærmeste fremtid, fordi med The Grand Tours lancering, kunne det være et optimalt tidspunkt at gøre det på.

  Bruno16-10-16 12:52

 • ★★★★★0

  Lige for tiden finder jeg også flere nye film af interesse på Viaplay end på Netflix. Interesserer mig ikke for alle de Netflix-serier. 

  Når det kommer til nyere titler (jeg vil se), synes jeg også jeg finder mere på Viaplay (jeg mener ikke dem man lejer, men blot deres streaming der svarer til Netflix). Ofte synes jeg udvalget af film på den danske Netflix er ret svagt (forstået at det meste har jeg set andre steder inden).

  T. Nielsen16-10-16 12:52

 • ★★0

  Jeg frygter lidt en omgang "True Detective" her. Ikke at skaberne af "Stranger Things" skal lægges til last for, at "True Detective" fuckede helt op i anden sæson.

  Men chancerne er bare til stede og ikke til at overse. Især med serier som de to, der meget tydeligt har været hjertebørn fra manuskriptforfatterne.

  Problemet er jo, at sæson 1 af sådan en serie jo gerne er flere år undervejs, hvor der bliver brugt oceaner af tid på at finpudse alle små detaljer i manuskriptet, fordi man virkelig kerer sig om det og - selvfølgelig - gerne vil have det solgt.

  Så bliver lortet en succes, og vupti har man få måneder til at få gang i næste sæson, fordi sæson 2 gerne skulle komme ud et år efter sæson 1.

  Selvfølgelig har forfatterne tænkt over storylines frem i tiden og så videre, men der er bare ikke tid til at få den samme "kærlighed" ind over projektet, fordi der nu er en stram deadline.

  Med en sæson 2 af "Stranger Things" er der ydermere den (utroligt nærliggende) risiko, at hele 80'er-kærligheden, "genbrugen", om man vil, mister sin charme. Jeg var faktisk overrasket over, at det holdt i en hel sæson uden at blive trættende. Men chancerne for, at det bliver for kitsch er da i hvert fald til stede.

  Oven i alt det, så synes jeg sæson 1 var fantastisk - og sluttede fantastisk, og havde virkelig håbet på, at de ville lade den ligge der. Jeg ved godt, pengene er for store til ikke at forsøge at lukrere på det, men så i det mindste lave en antologi-serie. Men så ville det nok være svært at få plads til de samme geniale børn igen, uden det bare føltes som et rehash af første sæson.

  HonoDelLoce16-10-16 13:08

 • 0

  Ja, jeg er nok også der hvor jeg mest har mit Netflix-abonnement for seriernes skyld. Deres filmudbud er alt for fattigt til min smag.

  Jeg er endt med at se langt færre nye film end jeg gjorde før i tiden, og langt flere random dårlige film fordi der ikke lige var andet på Netflix. Det er selv sagt min egen skyld. Men jeg savner en mulighed for, at kunne leje og streame nye film samtidigt med at de udkommer på blu-ray.

  Google Play er det nærmeste jeg er kommet. Men deres udbud er også ret dårligt, desværre. 

  Høegh16-10-16 13:12

 • ★★★★1

  Høegh, en amerikansk iTunes-konto og så køb af giftcards dertil, så kan du streame alt hvad du har lyst. Det har jeg gjort nogle gange, når jeg ikke har kunne vente på en bestemt film.

  Bruno16-10-16 13:15

 • 0

  Høegh, en amerikansk iTunes-konto og så køb af giftcards dertil, så kan du streame alt hvad du har lyst. Det har jeg gjort nogle gange, når jeg ikke har kunne vente på en bestemt film.

  Jeg har faktisk aldrig rigtig overvejet iTunes. Jeg gik ud fra at udbuddet var det samme som Google Play. Men jeg kigger på det. Tak.

  Høegh16-10-16 13:25

 • ★★★★★0

  Ellers er der også det der Blockbuster fra TDC (eller hvad de snart hedder?). Hvor meget nyt der efterhånden er ved jeg ikke, samtidig med har jeg ikke været imponeret af det tekniske niveau, hvis man kan sige det sådan. Men det kan jo være blevet bedre siden jeg havde problemer med afvikling af film lejet hos dem. Dengang havde de det der 3 nye film for 99 kroner. Måske ikke billigt set med dagens øjne, men er det ikke der niveauet er for leje?

  T. Nielsen16-10-16 13:31

 • ★★★★0

  Jeg har faktisk aldrig rigtig overvejet iTunes. Jeg gik ud fra at udbuddet var det samme som Google Play. Men jeg kigger på det. Tak.

  Ligesom den amerikanske udgave af Netflix, er der virkelig meget på den amerikanske udgave af iTunes og priserne er ret fornuftige, hvis man bare vil leje.

  Bruno16-10-16 13:33

 • ★★0

  Jeg er personligt ret ligeglad med om film er nye eller gamle. Faktisk ser jeg sjælendt nye film, da der er så mange interessante gamle film jeg mangler at få set. 

  Det er mere manglen på indhold generelt og Netflixs aggressive Crackdown jeg er irriteret over.

  Nå ja, men hvis man ikke er tilfreds med servicen, er det jo ikke sværere end at opsige sit abonnement. :)

  Gad vide om Amazon Prime bliver udvidet indenfor den nærmeste fremtid, fordi med The Grand Tours lancering, kunne det være et optimalt tidspunkt at gøre det på.

  Det er jeg med på :) Har heller ikke haft Netflix i en måneds tid. Det er bare at jeg savner de gode gamle dage, hvor der var meget mere indhold. Og hvor man nemt kunne omgå geoblocking og "fiske" hvad man ville se fra de forskellige lande.

  Overvejer da om man skulle give det en chance igen, da Getflix skulle virke pt.

  Aranyhajú Nyárszépe16-10-16 13:47

 • ★★★★0

  For mig er streamingtjenester et supplement til min DVD/BD-samling, som jeg stadig arbejder på at udvide og regner med at smide flere penge efter, når jeg kommer i job igen.

  Jeg bruger ikke Getflix mv. og bruger mest Netflix pga. serierne, hvilket typisk er deres originale indhold og har endnu ikke fundet en grund til at opsige mit abonnement. Det kan dog være, at det bliver sat på hold, når Game of Thrones vender tilbage, da jeg har svært ved at retfærdiggøre mere end ét abonnement.

  Bruno16-10-16 14:23

 • ★★★★★1

  Jeg er så ikke ligeglad med om der er nye film eller ej. Der er nyere film jeg gerne vil se, kan glæde mug til og har interesse i. Netflix ser jeg mest for deres serier, men uden dem ville jeg ikke finde ret meget af interesse på Netflix, som jeg enten ikke har set i Tv de 20-30 gange det har været sendt eller/og måske ejer på dvd/BD. Jeg kunne såmænd godt ønske mig og leve med en streamingtjeneste uden nye film, men så skulle udvalget af gamme klassikere, små ukendte eventyrfilm, dramaer osv altså være ret meget bedre end det er på Flix. 

  Men der er altid nye film jeg ser frem til:-)

  T. Nielsen16-10-16 15:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen