Successerien "Mr. Robot" klar til 2. sæson

Den netop Golden Globe-nominerede tv-serie "Mr. Robot" er blevet forlænget med en ny sæson.

Showrunner Sam Esmail skal arbejde videre på den populære amerikanske tv-serie, der ligesom første sæson byder på ti afsnit. Esmail skal også instruere alle afsnit i den kommende sæson.

"Vi er virkelig glade for, at publikum værdsætter serien lige så meget, som vi gør," fortalte USA Network-direktøren Chris McCumber. Med tre Golden Globe-nomineringer for bedste mandlige hovedrolle (Rami Malek), bedste mandlige birolle (Christian Slater) og bedste dramaserie har serien for alvor taget verden med storm.

I "Mr. Robot" følger vi den socialt handikappede og paranoide Elliot Alderson (Rami Malek), der arbejder i en stor it-virksomhed og i sin frihed er en talentfuld hacker. Da Alderson bliver opsøgt af den mystiske anarkist Mr. Robot (Christian Slater) og indlemmet i en aktivistgruppe, der vil bekæmpe E Corp - en af verdens største virksomheder - begynder det hele at ramle sammen for Elliot. For hvad er virkelighed, og hvad er et produkt af hans paranoia?

2. sæson af "Mr. Robot" forventes at få amerikansk premiere i juni 2016.

Serien har endnu ikke fået dansk distributør. 

Kommentarer

Successerien "Mr. Robot" klar til 2. sæson

 • ★★★★0

  En af de mest positive overraskelser i lang tid, da jeg satte mig og så den vidste jeg ikke, hvad jeg sku forvente faro'en fra de der Museums film var der jeg kendte til Rami Malek, men jeg blev glædeligt overrasket fra det først Geniale Title Card (de skal bare nævnes igen fordi damm det er genialt lavet) var jeg fanget. en hel igennem genial serie, med godt skrevet karaktere, med fabelagtig musik, stemning og visuelt look.

  Og med den slutning på season 1 er jeg dælme spændt på, hvad som videre sker, selv om jeg har hørt lidt teasing fra instruktøren af, men da vi ikke har spoiler tags endnu, vil jeg ikke gå ind på noget af det, fordi det afsløre, hvordan season 1 sluttede.

  Elwood13-12-15 19:20

 • ★★★0

  Enig, helt igennem fremragende serie - jeg blev selv meget positivt overrasket. Alt går op i en højere enhed - det bliver interessant om der kan følges op på det i 2. sæson.

  Dolphinfriendly13-12-15 19:31

 • 0

  Har stadig ikke fået set Mr. Robot, men det lyder til den ikke kan undgås. Skal dog lige have kværnet sæson 2 af Fargo først. 

  Sluppermand14-12-15 12:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen