Teaser til Marvels "Jessica Jones" fra Netflix

Nu kommer anden del af Marvels Netflix-satsning, "Jessica Jones", der er baseret på Brian Michael Bendis' tegneserie fra 2001, "Alias". Serien handler om den tidligere superhelt Jessica Jones (ikke at forveksle med Jessica Drew, der også har været privatdetektiv i Marvel-universet og har superkræfter). Jones arbejder som privatdetektiv i New York og kæmper med en del personlige problemer.

Første teaser til serien er blevet udgivet, og baseret udelukkende på den kan det tyde på, at historien ligger utroligt tæt op ad Bendis' serie, da flere elementer ser ud præcis som i tegneserieudgaven.

Krysten Ritter har hovedrollen som Jessica Jones, og desuden medvirker David Tennant som Kilgrave og Mike Colter som superhelten Luke Cage.

Sammen med Netflix-serien "Daredevil" leder "Jessica Jones" op til en team-up-serie, "Defenders", som også inkluderer heltene fra de næste to Netflix-serier, "Luke Cage" og "Iron Fist".

Kommentarer

Teaser til Marvels "Jessica Jones" fra Netflix

 • ★★★★★★0

  Hvis man overhovedet har en interesse i superhelte, ikke mindst en serie der vender tingene lidt på hovedet, så er "Alias" det fede. Der er også gode muligheder for, at de har nogle figurer med fra filmene.

  Zero Cool11-09-15 13:30

 • ★★★★0

  Har ikke hel ku finde ud af om det foregår i hendes "unge" dage, eller om det er den senere tid, serien omhandler, men spændende ser det ud, og ja meget anderledes spind på tingene må man sige.

  Elwood11-09-15 13:35

 • ★★★★★★1

  Følger de tegneserien, er det ikke hendes unge dage. Hendes superheltekarriere er bag hende og nu er hun en storrygende og stordrikkende detektiv, som tilfældigvis har superkræfter.

  Zero Cool11-09-15 13:50

 • ★★★★0

  Det også lidt den jeg håber på :)

  Elwood11-09-15 14:15

 • ★★★★★★0

  Jeg kunne ret godt lide Daredevil, så tænker denne også skal ses

  T. Nielsen11-09-15 17:33

 • ★★★★0

  Daredevil var fed, er også ret spændt på Season 2, når The Punisher blir introduceret, de to helte har hver deres syn på verden må man sige, så det skal nok blive intressant.

  Elwood11-09-15 18:04

 • ★★★★★1

  Uh, the Pånisjer, se, DEN ser jeg frem til!

  Lars!11-09-15 18:23

 • 0

  Med det kvalitetsniveau Netflix holder på den slags serier, regner jeg helt klart med at være med her også. Jeg kender ikke så meget til hende, men jeg var helt pjattet med deres realistiske tilgang til det hele i Daredevil. (Hvad mener du? Kan en superhelt have et sår i MERE end et afsnit af en serie? MADNESS!)

  moulder66616-09-15 10:32

 • ★★★★★★0

  Hun er også en ret ny karakter, når vi taler Marvel. "Alias" var en del af Marvel MAX, hvilket var R-rated tegneserier. Punisher, Wolverine og Supreme Power var nogle af de andre titler. Supreme Power var en slags Marvel-udgave af Justice League, hvor alt ikke var så sort og hvidt.

  Men ja, Jessica Jones har kun eksisteret siden 2001 og forveksles ofte med Jessica Drew, så hun er forholdsvis ny i tegneseriesammenhæng. Jeg har lidt på fornemmelsen, at de endnu ikke hæfter MCU og Netflix-universet sammen, men der er stort potentiale for at overraske seerne med noget virkelig cool, hvis de vælger at gøre det.

  Zero Cool16-09-15 10:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen