"The Crown" finder sin Prinsesse Diana til femte og sjette sæson

Elizabeth Debicki, som snart er aktuel i "Tenet", skal spille en af de mest elskede royale personer nogensinde i Netflix' hitserie "The Crown".

Mens fjerde sæson af Netflix' svinedyre prestige-serie lader vente på sig grundet forsinkelser forårsaget af COVID-19, ligger skaberne af serien ikke på den lade side, når det gælder forberedelserne til femte og sjette sæson – som også bliver seriens sidste.

For blot et par dage siden blev det afsløret, at Jonathan Pryce skal spille den ældre udgave af Prins Phillip, når sæson fem springer år frem fra fjerde sæson, ligesom tilfældet var mellem anden og tredje sæson, hvor samtlige skuespillere bliv skiftet ud med en ældre generation.

Nu er der så nye casting-nyheder, hvor skuespilleren til en kommende nøglefigur er fundet.

UNGT STJERNESKUD SOM UNG, ELSKET PRINSESSE

I femte sæson og sjette sæson kommer Prinsesse Diana, som bliver gift med Prins Charles, til at spille en væsentlig rolle, og nu er det officielt, at skuespilleren Elizabeth Debicki skal indtage rollen. Prinsesse Diana var en af det britiske kongehus' mest populære og elskede familiemedlemmer, men omkom på tragisk vis i en bilulykke som kun 36-årig.

Den 29-årige australier Elizabeth Debicki kan lige om lidt opleves i de danske biografer i Christopher Nolans længe ventede "Tenet", men skuespillerinden har også haft nogle gode år, hvor det er blevet til væsentlige roller i "The Great Gatsby", "Widows" og Susanne Biers "Natportieren".

Fjerde sæson af "The Crown" forventes trods restriktioner at få premiere på Netflix senere i år, mens femte og sjette sæson nok først lander mellem 2021 og 2022.

Kommentarer

"The Crown" finder sin Prinsesse Diana til femte og sjette sæson

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen