"The Invisible Man"-skuespiller slutter sig til "The Last of Us"-serien

Storm Reid er den seneste tilføjelse til castet i den længe ventede HBO-serie, som er baseret på PlayStation-spillet af samme navn.

Endnu en skuespiller er blevet hyret til at spille en karakter fra den ekstremt succesfulde "The Last of Us"-spilfranchise i den tv-serie, som HBO laver over spillene.

Der er tale om den 18-årige Storm Reid, som p.t. medvirker i tv-serien "Euphoria", og som spillede Idris Elbas datter i "The Suicide Squad" og en af den usynlige mands voldsofre i horror-hittet "The Invisible Man" fra 2020.

I "The Last of Us" spiller Reid den unge og rapkæftede Riley Abel, som optrådte i en udvidelse til det oprindelige PlayStation-spil, "The Last of Us: Left Behind", der foregår før det oprindelige spil.

Riley er bedste veninder med en af spillets/seriens centrale hovedpersoner, den unge Ellie, og Rileys skæbne spiller en afgørende rolle i Ellies liv. Vi har allerede fået at vide, at spillet og serien ikke bliver 1:1-sammenlignelige, så det er ikke utænkeligt, at Rileys personlige rejse udfolder sig anderledes i tv-serien end i spillet.

Læs også: Nick Offerman får nøglerolle i "The Last of Us"-serien

Som sagt er Ellie en af fortællingens hovedpersoner – hun er immun over for en sygdom, der har forvandlet en stor del af klodens befolkning til frådende monstre, og sammen med den ældre, snarrådige Joel forsøger hun at kæmpe sig frem til en militærbase i det nordvestlige USA, hvor en gruppe overlevende håber på at skabe en kur mod sygdommen via Ellie.

Ellie og Joel spilles af hhv. Bella Ramsey og Pedro Pascal, som begge medvirkede i HBO's fantasy-serie "Game of Thrones", mens rollelisten også prydes af navne som Nick Offerman, Gabriel Luna, Anna TorvJeffrey Pierce, Murray Bartlett, Con O'Neill og Merle Dandridge – flere af dem medvirkede også i det oprindelige videospil fra 2013.

"The Last of Us"-seriens premieredato er endnu ikke blevet annonceret, men vi skal nok ikke regne med at se den på sendefladen før tidligst slut-2022.

Flere af de drabelige monstre i "The Last of Us"-universet reagerer stærkt på lyde – og pudsigt nok spillede lyden også en altafgørende rolle i "The Invisible Man" med Storm Reid. Herunder kan I se Moovy TV's dybdeborende interview med gyserfilmens dygtige lyddesignere:

Kommentarer

"The Invisible Man"-skuespiller slutter sig til "The Last of Us"-serien

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen