"The Last of Us"-serien udkommer først i 2023

Den præcise premieredato er stadig ukendt.

Det er efterhånden et par år siden, at vi først rapporterede her på Moovy, at en tv-serie baseret på Naughty Dogs ekstremt succesfulde PlayStation-spil, "The Last of Us", var på trapperne.

Siden da har HBO hyret et væld af skuespillere til produktionen, og optagelserne gik i gang sidste sommer. Men vi har også længe vidst, at "The Last of Us" tidligst ville udkomme i slut-2022, fordi kameraerne ruller til og med sommeren i år. Spillenes hovedarkitekt, Neil Druckmann, samt "Chernobyl"-skaberen Craig Mazin skriver og instruerer det meste af serien.

Og nu bekræfter HBO-chefen Casey Bloys over for Deadline, at "The Last of Us"-serien altså først får tv-premiere i 2023.

Læs også: "The Last of Us"-serien har et astronomisk budget

Bloys antyder endda, at hvis vi er virkelig uheldige, så får serien første tv-premiere i 2024: "Serien udkommer ikke i 2022. De optager stadig i Canada. Jeg forestiller mig, at I får den at se i 2023."

Til gengæld kommer Bloys med en optimistisk opdatering i forhold til seriens kvalitet – om end det nok havde været lidt underligt, hvis chefen for HBO havde kritiseret sin egen serie i den amerikanske presse:

"Jeg har set nogle tidlige episoder, og jeg er virkelig oppe at køre. Craig lavede 'Chernobyl' for os, og han er en fantastisk manuskriptforfatter og instruktør. Det, jeg har set, ser fantastisk ud, så jeg er virkelig spændt, men den udkommer altså ikke i '22."

Der er udkommet to "The Last of Us"-spil, og tv-serien er baseret på det første, hvori den hårdhudede Joel og den unge Ellie navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

I serien har Pedro Pascal ("The Mandalorian") og Bella Ramsey ("Game of Thrones") de to bærende roller som henholdsvis Joel og Ellie.

Gabriel Luna ("Terminator: Dark Fate") spiller Joels lillebror, Tommy, mens rollelisten også prydes af navne som Storm Reid, Anna Torv og Nick Offerman. Flere af videospillets oprindelige skuespillere, herunder Merle Dandridge og Jeffrey Pierce, medvirker også i den kommende tv-serie.

Kommentarer

"The Last of Us"-serien udkommer først i 2023

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen