"The Orville": Seth MacFarlane er træt af trist, dystopisk sci-fi

Seth MacFarlane har mødtes med journalister ved Television Critics Associations sommer-pressetour for at promovere sin nye tv-serie, "The Orville". Her fortæller han, at han er træt af popkulturens gennemgående triste syn på fremtiden, og at hans nye serie derfor går i en helt anden retning.

"Det kan ikke alt sammen være 'The Hunger Games'", sagde MacFarlane. "Der skal være en inspirerende plan for en fremtid, hvor vi har styr på vores ting."

"The Orville" bliver ifølge MacFarlane selv anderledes end noget andet, der har været på skærmen i de seneste år på sci-fi-fronten, og han beskriver selv serien som et sci-fi-komediedrama.

Allerede nu drages der sammenligning mellem "The Orville" og Star Trek, og selvom "The Orville" har fået meget inspiration fra Star Trek, bliver den ifølge MacFarlane ikke helt så seriøs og alvorlig.

Med på holdet som executive producer er Brannon Braga, der i mange år var involveret som producer og forfatter på flere af Star Trek-serierne.

The Orville har premiere på amerikansk tv 10. september. Det vides endnu ikke, hvornår eller hvordan serien bliver tilgængelig her i Danmark.

 

Kommentarer

"The Orville": Seth MacFarlane er træt af trist, dystopisk sci-fi

 • ★★★0

  Modern sci-fi offers many grim cautionary tales, but few optimistic visions. For an antidote, watch @TheOrville September 10th on Fox

  Fra Hans twitter og ja, jeg er så enig med ham, hver gang han poster nyt fra serien på hans twitter glæder jeg mig blot mere og mere. Stort 75 mands orkestre eller ligende, fede gæsteinstruktøre fra blandt andet Star Trek miljøet (jonathan Frakes f.eks.) Jeg håber virkelig det lykkedes for ham med en serie der får lov og køre på Fox.

  Elwood 9-08-17 21:23

 • ★★★1

  SÅ smukt sagt, kære MacFarlane. Det er sådan noget, jeg lidt havde ønsket, at "Star Trek: Discovery"-holdet havde været ude og sige!

  The Insider 9-08-17 22:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen