"The Simpsons"-producere blacklister 28 år gammelt Michael Jackson-afsnit

Afsnittet trækkes tilbage i kølvandet på HBO-dokumentaren "Leaving Neverland", der beskylder popstjernen for pædofile overgreb.

I 1991 medvirkede superstjernen Michael Jackson i en ukrediteret rolle i "The Simpsons"-afsnittet "Stark Raving Dad". Her gav The King of Pop den som en vis Leon Kompowsky, til hvem han lagde stemme. Et klip fra afsnittet kan ses herunder.

Executive producer James L. Brooks har nu meddelt, at den pågældende episode ikke længere optræder på listen over officielle "The Simpsons"-afsnit. Den er simpelthen trukket tilbage som følge af de beskyldninger om pædofili, der lægges for dagen i Dan Reed-dokumentaren "Leaving Neverland", som i skrivende stund kan streames på DRTV. Her anklages Michael Jackson for at have forgrebet sig på to drenge.

Boet efter Jackson har sagsøgt HBO for ikke færre end 658 mio. kroner, men den sag er endnu ikke afgjort.

Kommentarer

"The Simpsons"-producere blacklister 28 år gammelt Michael Jackson-afsnit

 • ★★★★0

  Det er ellers et fremragende afsnit. Men hvor har i fra, at det ikke længere optræder på listen over officielle afsnit? Så vidt jeg kan se, er det tv-kanalen FXX’s officielle Simpsons-side, hvor den ikke længere optræder, og det er den tv-kanal(og andre der sender Simpsons-genudsendelser), der har trukket afsnittet fra omløb.

  Kruse 8-03-19 19:31

 • ★★★★★0

  Hvornår blev det bekræftet at det virkelig var Jackson. Var det ikke en hemmelighed om det var rigtigt eller ej?

  davenport 9-03-19 09:39

 • ★★0

  Hvornår blev det bekræftet at det virkelig var Jackson. Var det ikke en hemmelighed om det var rigtigt eller ej?

  Jeg så et interview med to af skuespillerne, hvor de fortalte en anekdote fra optagelsen af det afsnit. Michael Jackson kommer ind i studiet og optager sine replikker. Da det så er tid til, at de skal optage de få linjer sang, der er med, går Michael Jackson ud af studiet og en fra hans følge - en stor stor gut, som jeg husker, de beskriver det - stiller sig hen til mikrofonen og begynder at synge. I øvrigt fuldstændigt som Michael Jackson.

  Skuespilleren spørger en af de andre, hvad der foregår, og svaret er, at det beløb, studiet har betalt, kun er nok til, at Michael Jackson taler. Hvis han også skulle synge, så ville det være alt for dyrt.

  En meget sød anekdote, som jeg af gode grunde ikke kan verificere. Men også en, som han vel ikke ville fortælle, hvis Michael Jackson ikke havde deltaget, tænker jeg :-)

  HonoDelLoce 9-03-19 10:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen