"The Sopranos" - ny film skal fortælle historien før serien

Skaberen af "The Sopranos" vil tage os med til 1960'ernes New Jersey i forhistorien til den fantastiske tv-serie.

En af de mere overraskende genoplivninger ser nu dagens lys. I hvert fald ser det nu ud til, at rygterne om en potentiel "The Sopranos"-prequel holder stik. New Line Cinema har købt manuskriptet til "The Many Saints of Newark" – en historie, der tager udgangspunkt i 1960'ernes raceoptøjer i Newark, New Jersey.

Manuskriptet er skrevet af David Chase og Lawrence Konner, hvor førstnævnte måske især er kendt som netop skaberen af "The Sopranos". Chase skal derudover også agere producer samt have en finger med i valget af instruktør. Selvom selve handlingen foregår flere årtier før "The Sopranos", og vi derfor ikke skal forvente at se mange af de samme skuespillere vende tilbage, vil historien ifølge de foreløbige rygter fokusere på Tonys far, Giovanni "Johnny Boy" Soprano, og karaktererne omkring ham. Derfor kan der også være lagt op til et gensyn med både Livia Soprano samt Junior "Uncle Jun" Soprano.

TV-seriernes gyldne tidsalder

"The Sopranos" bliver af mange betragtet som en af de bedste serier overhovedet, og den var i dén grad en af hjørnestenene, der sætte gang i tv-seriernes gyldne tidsalder. Ønsket om at vende tilbage til fortællingen og især karaktererne i den banebrydende HBO-serie har derfor været stort, men med hovedrolleindehaveren James Gandolfinis alt for tidlige død i 2013 lignede historien om Sopranos-familien et lukket kapitel.

Der ligger derfor et stort pres på skuldrene af Chase og co, ikke mindst for at fortælle en god historie, men også for at holde fast i Sopranos-mytologien, der stadig får nye fans den dag i dag. Derudover skal det blive interessant at se, om de bibeholder manuskriptets oprindelige navn, eller om de vil ændre det for genkendelsens skyld.

Kommentarer

"The Sopranos" - ny film skal fortælle historien før serien

  • ★★★★0

    Spændende. Jeg er i gang med at gense serien for anden gang (eller er det tredje?), og jeg tænker tit, når serien laver flashbacks, at det kunne være interessant at se noget mere til tiden, hvor Sopranos-familien for alvor slog navnet fast i 60'erne.

    chandler75 9-03-18 13:58

  • ★★★0

    Måske mig, men NEJ. og hvorfor?

    Gasivodo10-03-18 04:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen