"The Toys That Made Us" vender tilbage med en ny sæson til november

Turtles, Power Rangers og en spin-off om 80'er-film er på vej.

Rygterne siger, at børn ikke leger med legetøj længere. Det stopper dog ikke Netflix i at fortsætte sin populære dokumentarserie "The Toys That Made Us", der handler om legetøjsklassikerne fra 70'erne, 80'erne og 90'erne. I hvert fald er sæson 3 snart klar, og første teaser kan ses på Instagram.

Tredje sæson får premiere 15. november. Denne omgang vil tage fat i plastikhits som "Teenage Mutant Ninja Turtles", "Power Rangers", "My Little Pony" og wrestling-figurer.  

Derudover har skaberne bag "The Toys That Made Us" netop offentliggjort et nyt projekt, nemlig "The Movies That Made Us" – en dokumentarserie dedikeret til de mest æra-definerende film fra 1980'erne. Første sæson vil dække "Ghostbusters", "Dirty Dancing", "Alene hjemme" og "Die Hard".

Der bliver dermed rigeligt guf for retroelskende voksenbørn i den kommende tid...

Kommentarer

"The Toys That Made Us" vender tilbage med en ny sæson til november

  • ★★★0

    Wuhuu! Det var da en herlig nyhed. Og så endda med en ny ekstra serie oven i hatten. Jeg kan varmt anbefale de to første sæsoner i serien om legetøjet, især hvis man er nørd på det område eller bare vil have et hyggeligt nostalgisk tilbageblik på sin barndom. Der er virkelig mange interessante anekdoter undervejs fra folkene bag de forskellige franchises, som man kan sidde og nyde ud over, at det bare er fedt at gense det klassiske legetøj. :)

    "Teenage Mutant Ninja Turtles" og Wrestler figurene havde jeg en del af i sin tid, mens legetøj som "Power Rangers" og især "My Little Pony" aldrig har sagt mig noget. Men derfor kan det da sagtens være interessant at høre om historierne bag hvordan at legetøjet blev skabt. :)

    NightHawk25-10-19 13:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen