"The Walking Dead"-tegneserien bliver for første gang optrykt i farver

Seriens skaber giver også en opdatering på Rick Grimes-filmen.

Efter 193 bind og mere end 17 år på bagen sluttede "The Walking Dead"-tegneserien sidste år. Nu kan seriens læsere dog godt begynde at glæde sig lidt igen, da det netop er offentliggjort, at hele serien genoptrykkes. Denne gang i farver.

Seriens skaber, Robert Kirkman, offentliggjorde nyheden under en nylig virtuel paneldebat i forbindelse med Skybound Xpo. I samme ombæring kunne Kirkman også løfte lidt af sløret for, at arbejdet med den kommende "The Walking Dead"-film, som han også er involveret i, skrider frem.

Den globale corona-pandemi skulle med Kirkmans egne ord give holdet tid og mulighed for at finpudse projektet og sikre sig, at filmen bliver så perfekt som muligt. Filmen vil følge karakteren Rick Grimes, der forlod "The Walking Dead" i seriens niende sæson.

Farveoptrykket af "The Walking Dead" vil få navnet "The Walking Dead Deluxe", og første bind udgives i starten af oktober.

Kommentarer

"The Walking Dead"-tegneserien bliver for første gang optrykt i farver

  • ★★★★1

    Jeg synes at tegneserien fungerer glimrende i sort-hvid, men er spændt på at se, om farve kan tilføje en ekstra dimension.

    For nylig blev Alan Moore og Eddie Campbells "From Hell" genudgivet med nye pastelfarver af Campbell selv, og det fungerede virkelig overraskende godt.

    chandler7522-07-20 20:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen