"The X-Files": Gillian Anderson er færdig med Dana Scully

Skuespilleren har besluttet at lægge FBI-skiltet på hylden.

Når den nye sæson af "The X-Files" – nr. 11 i rækken – får premiere i denne uge, bliver det den sidste sæson med Gillian Anderson i rollen som FBI-agent Dana Scully.

Anderson nævnte allerede i 2017 på New York Comic Con, at den kommende sæson var den sidste med hende på holdet. Hendes bekendtgørelse skabte en del røre, specielt hos produktionsselskabet og tv-netværket, der gjorde deres bedste for at tysse historien ned. Specielt fordi der stadig var flere måneder, til sæson 11 fik premiere, og en eventuel sæson 12 på ingen måde var garanteret. Dette på trods af, at seriens skaber, Chris Carter, havde nævnt, at serien kunne fortsætte i ret lang tid.

Men Gillian Anderson er fast besluttet på at stoppe og bekræftede for nyligt sit valg i et interview med TV Insider, hvor hun også udtrykte forbløffelse over den virak, der havde været om hendes stop på serien.

"Jeg har fra begyndelsen sagt, at det nu var slut for mig. Jeg var en smule overrasket over folks reaktion på min bekendtgørelse... fordi som jeg så det, var det en enkeltstående sæson," udtalte Anderson.

Skulle sæson 12 af serien blive en realitet, og skulle Fox skrue en aftale sammen, som er for god til at sige nej til, er der selvfølgelig en chance for, at Anderson vender tilbage. Chris Carter, manden bag serien, blev i det samme interview citeret for at sige, at "der er mange flere 'X-Files'-historier at fortælle. Spørgsmålet er, om vi kommer til at fortælle dem. Sandheden er derude."

Kommentarer

"The X-Files": Gillian Anderson er færdig med Dana Scully

 • ★★★★0

  Ja, det er sgu mega ærgerligt, at hun ikke har lyst til at fortsætte. Men på den anden side kan man sagtens forstå hende, at hun vil koncentrere sig om andre ting, nu hun har lavet "X-Files" siden 93.

  Hvis der skulle komme en sæson mere må Chris Carter jo bare ringe til Robert Patrick så Mulder ikke skal rende rundt mutters alene og jagte rumvæsner. :) 

  NightHawk 2-01-18 20:56

 • ★★★★0

  Hun har altid været en smart kvinde. 

  Lars! 2-01-18 22:28

 • ★★★★★★0

  Det tog hende virkelig lang tid at komme ud af X-Files-skyggen, så det er da på sin vis fint nok at hun ikke har lyst til at havne samme sted igen.

  Zero Cool 2-01-18 22:31

 • 0

  Enig, Bruno. Det var noget nemmere for David at komme ud af den skygge. Han har nok nærmere haft svært ved at bryde ud af Hanks skygge.

  OT: Glæder mig sgu til de nye afsnit. Nogen der ved om Viaplay får den igen?

  Nagash 2-01-18 23:53

 • ★★0

   Nogen der ved om Viaplay får den igen?

  Viaplay skulle gerne have rettighederne til at vise den nye sæson, så vidt jeg har forstået :) Med premiere inden for et døgn efter USA :)

  HonoDelLoce 3-01-18 03:19

 • 0

  Viaplay skulle gerne have rettighederne til at vise den nye sæson, så vidt jeg har forstået :) Med premiere inden for et døgn efter USA :)

  Tusinde tak :)

  Nagash 5-01-18 01:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen