"The X-Files" vender tilbage (igen)

Efter 14 års pause vendte tv-serien "The X-Files" (som i sin tid blev kaldt "Strengt fortroligt" herhjemme) tilbage sidste år med seks splinternye afsnit.

Som sædvanligt kæmpede FBI-agenterne Fox Mulder (David Duchovny) og Dana Scully (Gillian Anderson) en brav kamp for at optrevle alskens monstre og skumle sammensværgelser.

De nye afsnit fik en blandet modtagelse blandt både fans og kritikere – her på Moovy gav vi blot 2 stjerner til sæsonens åbningsafsnit, "My Struggle", og vi konkluderede sørgmodigt: "Sandheden er desværre nok, at 'The X-Files' burde være forblevet i tv-arkiverne."

Men "The X-Files" bliver ikke forflyttet til tv-arkiverne endnu. Fox har netop annonceret, at der til sommer bliver indspillet hele ti nye afsnit med Duchovny og Anderson.

Seriens skaber og hovedproducer, Chris Carter, vender også tilbage bag kameraet.

Det vides endnu ikke, hvornår den nye (og teknisk set ellevte) sæson af "The X-Files" kommer til at se dagens lys, men det bliver sandsynligvis tæt på slutningen af året. Herunder kan du se en ny plakat til den kommende sæson:

Kommentarer

"The X-Files" vender tilbage (igen)

  • 1

    Lyder dejligt. Jeg indrømmer gerne, at der var nogle lidt ærgerlige afsnit i sæson 10, men stadig klasser over sæson 8 og til dels 9. Glæder mig til at se nogle nye afsnit uanset. Og godt det bliver 10 afsnit denne gang. 6 var for lidt.

    Nagash21-04-17 16:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen