Tredje sæson af Bill Haders hitserie "Barry" er endelig gået i produktion

Alles yndlings hitman er tilbage, og i tredje sæson skal teaterglade Barry og resten af Gene Cusineaus skuespillertrup tilsyneladende opføre "Elefantmanden"!

HBO's seksdobbelte Emmy-vindende dramedy "Barry" med Bill Hader i hovedrollen tog serieverden med storm, og efter anden sæson sluttede i 2019, har fans holdt vejret i spænding i venten på den uundgåelige tredje sæson.

Tilbage i starten af 2020 blev produktionen dog stoppet oven på forberedelserne af sæsonens to første afsnit, da verden blev ramt af COVID-19. Nu kan fans dog ånde lettet op, da Henry Winkler – som spiller fanfavoritten Gene Cusineau – teaser på Twitter, at optagelserne nu officielt er i gang.

LÆS OGSÅ: KOMISKE BILL HADER ER LEJEMORDER I HBO-SERIEN "BARRY"

Winkler teaser nemlig, at Cusineaus amatørteatergruppe, som Barry er en del af, skal opføre intet ringere end David Lynchs klassiker "Elefantmanden".

"Barry" omhandler en lejemorder (Bill Hader), som gerne vil ud af branchen og leve et normalt liv, hvor han tilfældigvis forelsker sig i teaterverden. Men at slippe ud af en nådeløs, kriminel verden er ingen let sag, og så må Barry balancere to liv i skjul for hinanden.

Sidst, vi så Barry, var da hans hemmelige dobbeltliv var ved at være mere udsat end før, hvor Gene Cusineau kom tættere på at afsløre Barrys gerninger end nogensinde i en ordentlig cliffhanger.

Tredje sæson af "Barry" får forhåbentlig premiere i foråret 2022.

Kommentarer

Tredje sæson af Bill Haders hitserie "Barry" er endelig gået i produktion

  • ★★★0

    Jeg gik død efter første sæson. Der var masser af mega sjov action. Men alt det der foregår i teatergruppen kedede mig voldsomt.

    S. Rico 7-08-21 11:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen