Tv-serien om skabelsen af "The Godfather" får endelig en premieredato

"The Offer" lyder som en miniserie, man ikke kan afslå...

Så er der godt nyt til fans af én af verdens mest berømte film, "The Godfather", der fylder 50 år her i 2022.

Paramount+ har nemlig en miniserie på 10 afsnit på vej om skabelsen af Francis Ford Coppolas fantastiske mafia-epos, og nu er premieredatoen omsider blevet offentliggjort: De første tre episoder af "The Offer" lander på streamingtjenesten den 29. april, mens de resterende syv afsnit udkommer på ugebasis de efterfølgende torsdage.

Læs også: "The Godfather"-trilogien udkommer på 4K UHD i marts

Serien fokuserer på filmens Oscar-belønnede producer, Albert S. Ruddy, og hans oplevelser, mens en af filmhistoriens største klassikere blev skruet sammen. Ruddy bliver portrætteret af "Whiplash"-stjernen Miles Teller, og han får blandt andet følgeskab af Justin Chambers ("Greys hvide verden") og Dan Fogler ("Fantastiske skabninger og hvor de findes") som hhv. Marlon Brando og Francis Ford Coppola. 

"The Godfather" endte med at blive et globalt fænomen, der høstede tre Oscar-statuetter ved uddelingen i 1973 – herunder for Bedste film – og Coppolas mægtige værk kastede to efterfølgere af sig i hhv. 1974 og 1990.

Tredje kapitel udkom som tidligere rapporteret i en ny og restaureret udgave med titlen "Mario Puzo's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone" i 2020.

Du kan som nævnt streame de første tre afsnit af "The Offer" på Paramount+ fra 29. april.

Kommentarer

Tv-serien om skabelsen af "The Godfather" får endelig en premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen