"Twin Peaks"-skuespilleren Warren Frost er død, 91 år

Skuespilleren Warren Frost, der nok er bedst kendt for sin rolle som Dr. Will Hayward – Donna Haywards far – i "Twin Peaks", døde fredag efter længere tids sygdom. Han blev 91 år.

Udover at medvirke i kultserien var Warren Frost også far til Mark Frost, som sammen med David Lynch skabte den populære serie i 1990.

Udover sin rolle i "Twin Peaks" spillede Frost også faren til George Constanzas forlovede i fem afsnit af "Seinfeld". Han havde desuden roller i serier som "Matlock", "The Larry Sanders Show", "L.A. Law" og "Murphy Brown".

Før sin skuespillerkarriere sluttede Warren Frost sig til den amerikanske flåde som kun 17-årig og var med ved D-dag i Normandiet, hvor hans skib fungerede som minerydder forud for de allieredes invasion.

Før sin død nåede Frost at gentage sin rolle som Dr. Will Hayward i David Lynchs kommende nye sæson af "Twin Peaks".

Udover sin søn Mark efterlader Warren Frost sig sønnen Scott, datteren Lindsay, tre børnebørn og hustruen gennem 68 år, Virginia.

Kommentarer

"Twin Peaks"-skuespilleren Warren Frost er død, 91 år

  • 0

    For en gangs skyld en alder, der er til at forstå. Døden er da altid trist, men 91 år er godt nok en flot alder at nå. Håber ikke han led af sygdommen alt for meget.

    Nagash20-02-17 03:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen