Wesley Snipes var tæt på at få ikonisk "Star Trek"-rolle

"Blade"-stjernen var med i kapløbet om rollen som Geordi La Forge i "Star Trek: The Next Generation".

Mange store personligheder har optrådt i en af de adskillige "Star Trek"-tv-serier og -film, herunder Dwayne 'The Rock' Johnson, Iggy Pop, "Frasier"-stjernen Kelsey Grammer, Fleetwood Mac-trommeslageren Mick Fleetwood og selveste Stephen Hawking.

Men faktisk er der også flere stjerner, som var lige på nippet til at nappe en rolle i sci-fi-franchisen, men ikke kom over målstregen, såsom Sean Connery og Marlon Brando, der var på tale til skurkerollerne i hhv. "Star Trek V: The Final Frontier" og "Star Trek: Generations", samt den selverklærede trekkie Robin Williams, som måtte droppe ud af et afsnit af "Star Trek: The Next Generation" i 1991 på grund af en overfyldt kalender.

Og apropos sidstnævnte serie, så afslører skuespilleren Wesley Snipes ("Blade", "Coming 2 America") i et nyt interview med Collider, at han var virkelig tæt på at få en af seriens store hovedroller.

Læs også: J.J. Abrams producerer ny "Star Trek"-film

Interviewet handler først og fremmest om Snipes rolle i den nye "Coming 2 America" med Eddie Murphy, men Snipes bliver også spurgt ind til rygterne om, at han i sin tid var til audition på "Star Trek: The Next Generation", og det bekræfter Snipes:

"Ja, det er sandt. Jeg mener, det var i 80'erne. Ja. Og jeg var skuffet over, at jeg ikke fik rollen."

Snipes taler helt nøjagtigt om rollen som rumskibet Enterprises maskinmester, Geordi La Forge. Rollen endte med at gå til LeVar Burton, som på det tidspunkt var lidt af en tv-stjerne ovenpå en hovedrolle i miniserien "Rødder". Snipes mener da også, at Burton var det rette valg:

"Det var meget tæt på, at jeg fik rollen. Men, ja, en skuespiller, som er langt bedre end mig, endte med at få rollen og gøre den kendt. Jeg tiljubler ham gerne, for han er min ven og vidunderlig."

LeVar Burton vender i øvrigt angiveligt tilbage som Geordi La Forge i næste sæson af "Star Trek: Picard", som for nylig gik i produktion.

Kommentarer

Wesley Snipes var tæt på at få ikonisk "Star Trek"-rolle

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen