"Westworld" er efterårets mest sete serie på HBO Nordic

Sæson 1 af "Westworld" nærmer sig sin afslutning med kun to afsnit tilbage. Fans af serien spekulerer i adskillige teorier og plottwists – inklusive på Moovys forum – og kan næsten ikke vente med at få svar på nogle af de store spørgsmål, serien har åbnet op for.

Nye seere kan dog stadig nå at hoppe med på vognen inden den nervepirrende finaleepisode 5. december.

Serien, der er skabt af ægteparret Jonathan Nolan og Lisa Joy og har navne som Anthony Hopkins, Ed Harris og danske Sidse Babett Knudsen på rollelisten, har modtaget gode anmeldelser og massiv omtale både herhjemme og i udlandet.

Den mest sete serie på tværs af Norden

For nyligt blev "Westworld" nomineret til tre Critics' Choice Awards, bl.a. for bedste dramaserie, og som vi tidligere har skrevet om, har første sæson i USA formået at slå de første sæsoner af publikumsfavoritterne "Game of Thrones" og "True Detective" med et gennemsnit på 11,7 mio. seere pr. afsnit. Samtidig er serien på HBO Nordic den mest sete serie på tværs af Norden i dette efterår.

14. november annoncerede HBO, at serien er blevet fornyet med anden sæson, som forventes at få premiere i løbet af 2018.

Afsnit 1-8 kan ses nu på HBO Nordic, og man kan få et smugkig på afsnit 9 her:

Kommentarer

"Westworld" er efterårets mest sete serie på HBO Nordic

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen