"Westworld" får en sæson 4

HBO har stadig stor tiltro til sci-fi-serien, selvom dens popularitet er dalet i årenes løb.

De to sidste afsnit af 3. sæson af "Westworld" er endnu ikke udkommet på HBO's streaming-tjeneste, men selskabet har allerede givet grønt lys til en 4. sæson.

Seriens seertal er dalet en del, siden den startede tilbage i 2016. 57% færre seere så starten på seriens 3. sæson i forhold til starten på sæson 2, og sæsonen som helhed har tiltrukket omtrent 50% færre seere i forhold til foregående sæson.

Men det kan være, at seertallene langsomt er vokset under corona-epidemien, og at det har været en medvirkende årsag til, at sci-fi-serien om maskiner og kunstig intelligens får lov til at leve videre.

Læs også: "Westworld"-stjerne og Whoopi Goldberg næsten på plads til "The Stand"-serien

HBO's præsident, Casey Bloys, udtaler: "Fra western-forlystelsesparken til den teknokratiske storby i den nære fremtid... vi har virkelig nydt hver eneste twist og drejnig, som er blevet udtænkt af vores fantastiske historiefortællere, Jonathan Nolan og Lisa Joy. Vi kan slet ikke vente på at se, hvor de tager os med hen fremover."

Netop Jonathan Nolan (Christopher Nolans lillebror) og Lisa Loy er seriens såkaldte showrunners, som superviserer det kreative arbejde på serien.

J.J. Abrams er også med til at producere seiren, som har bl.a. Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thomspon, Aaron Paul, Ed Harris og Vincent Cassel foran kameraet.