Will Smith producerer "Rap fyr i L.A."-reboot

Og i modsætning til den oprindelige tv-serie bliver rebootet en seriøs dramaserie.

Der er nok ikke mange tv-serier, der i lige så høj grad som "Rap fyr i L.A." er associeret med seriens hovedrolleindehaver – i dette tilfælde: Will Smith ("Bad Boys for Life").

Alligevel kommer der nu et reboot af "Rap fyr i L.A." (eller "The Fresh Prince of Bel-Air", som serien oprindeligt blev døbt) uden Will Smith foran kameraet. Men Smith er faktisk med om bord på projektet som producer.

Den oprindelige tv-serie kørte fra 1990 til 1996 og gjorde Will Smith til en global tv-stjerne lige umiddelbart før, at han blev en af verdens største filmstjerner. I serien spillede Will en ung fyr af samme navn, som bliver tvunget til at bo sammen med sin rige onkel Phil og hans kone, børn og tjener i Los Angeles-bydelen Bel-Air efter en uheldig batalje i Wills hjemby, Philadelphia.

Læs også: "Training Day"-instruktør og Will Smith laver slaveri-dramaet "Emancipation"

Selvom seriens seks sæsoner havde flere alvorstunge øjeblikke, så var den i allerhøjeste grad en sitcom fyldt med latter foran og bag kameraet.

Men den nye serie, som p.t. har arbejdstitlen "Bel-Air", bliver en seriøs dramaserie. Og serien udspringer af en YouTube-video, som gik viralt i foråret 2019.

Morgan Cooper, som er en kæmpe fan af "Rap fyr i L.A.", lavede en falsk trailer til en seriøs film med samme koncept som tv-serien. Videoen har fået over 2 mio. hits på YouTube, og Will Smith var selv enormt begejstret for den. Videoen kan ses herunder.

Cooper skal også skrive, instruere og producere "Bel-Air". Bag kameraet samarbejder Cooper med manuskriptforfatteren Chirs Collins, som bl.a. har arbejdet på "The Wire" og "Star Wars: The Clone Wars".

Smith og Co. er netop nu på udkig efter et produktionsselskab, som vil poste penge i rebootet, så det er for tidligt at sige, hvornår den nye serie udkommer, eller hvem der skal medvirke i serien.

Kommentarer

Will Smith producerer "Rap fyr i L.A."-reboot

 • ★★★★1

  Da jeg læste overskriften hos The Hollywood Reporter, tænkte jeg straks: "Shit, hvor dumt". Så så jeg videoen. Nu er jeg hyped.

  The Insider11-08-20 19:11

 • ★★0

  De kunne have kaldt den noget andet og give dem nogle andre navne/karakterer, og jeg ville ikke have skænket sammenligningen en tanke.

  Nu er jeg spændt på, om man kan lade være med at sidde og sammenligne, lede efter homages og sådan.

  Det ser jo i bund og grund solidt nok ud.

  Men indrømmet - jeg er heller ikke sikker på, at jeg ville have overvejet at se den, hvis det netop ikke var for ophavet...

  HonoDelLoce11-08-20 20:17

 • ★★★★1

  Det der kunne man nok ikke have gjort med ret mange sit-coms fra den tid ... men her giver det jo egentlig mening, storywise. 

  Lars!11-08-20 20:43

 • 0

  Yeah... tilbage med Carlton dance og Jazz der smides ud af døren :)

  Ronni Pedersen11-08-20 22:53

 • 2

  Jeg må indrømme, at det her bestemt ser godt ud! Den vil jeg se frem til!

  Nogle af de bedste øjeblikke i den sitcom var nemlig også, når den turde at være alvorlig, som da Carlton ikke kunne være en del af et broderskab på uni eller da Will bliver forladt af sin far igen og han har en følelsesladet monolog overfor sin onkel.

  The Paki Don12-08-20 13:16

 • ★★2

  Det ser virkeligt overraskende spændende ud! Det eneste de mangler er et af mine første on-screen crushes, Tatyana Ali.

  dyg12-08-20 13:30

 • ★★★★0

  Hun ser ud til at have det godt:

  i2.wp.com/kingsmenmedia.com/wp-content/uploads/2014/01/20140117-135711.jpg

  davenport12-08-20 13:59

 • ★★0

  Hun ser ud til at have det godt:

  i2.wp.com/kingsmenmedia.com/wp-content/uploads/2014/01/20140117-135711.jpg

  Hun er satme stadigvæk en smuk kvinde!

  dyg12-08-20 14:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen