William Shatner ville elske at spille kaptajn Kirk igen

Shatner har ellers tidligere afvist tanken om at gentage rollen som den legendariske "Star Trek"-kaptajn.

Hvis man ser bort fra en række videospil og en munter sketch under Oscar-showet i 2013, så har Shatner ikke spillet den ikoniske Enterprise-kaptajn James T. Kirk siden filmen "Star Trek: Generations" fra 1994. Shatner spillede rollen i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne og dernæst i hele syv spillefilm.

Siden da har der ofte floreret rygter om, at Shatner lige ved og næsten blev hyret til igen at spille Kirk eller en af Kirks forfædre – bl.a. prøvede J.J. Abrams og hans manuskriptforfattere at udtænke en lille rolle til Shatner i Abrams' "Star Trek" fra 2009.

Men Shatner har ikke just virket ivrig efter at vende tilbage til kaptajnens stol. Tilbage i marts skrev Shatner sågar på Twitter, at "Kirk har udspillet sin rolle".

Læs også: Ny "Star Trek"-serie på vej om Enterprises tidlige eventyr

Men i et nyt interview med Metro UK fastslår Shatner, at han enormt gerne vil spille Kirk igen – under de rette omstændigheder. Shatner udtaler:

"Hvis de skriver et manuskript, som giver mening, så ville jeg elske at spille Kirk igen. Men jeg vil ikke lave en hel tv-serie. Jeg er klar, hvis rollen er godt skrevet, og der ikke bare er tale om en cameo eller en overflødig gæsteoptræden. Jeg gider ikke være der for bare at vise mit ansigt."

Quentin Tarantinos "Star Trek"-filmprojekt er angiveligt stadig i støbeskeen, og eftersom Tarantino er en stor fan af Shatner, er det ikke utænkeligt, at den 89-årige canadier ville være frisk på at medvirke i Tarantinos "Star Trek"-film, hvis den bliver til noget.

Ellers ville det være oplagt at hyre Shatner til at spille en af Kirks ældre familiemedlemmer i den kommende tv-serie "Star Trek: Strange New Worlds", som foregår få år før Kirks intergalaktiske eventyr i det 23. århundrede.

Kommentarer

William Shatner ville elske at spille kaptajn Kirk igen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen