"Willow"-fortsættelsen mister sin instruktør

Corona-nedlukningen og en kommende familieforøgelse betyder, at Jon M. Chu må forlade projektet i utide.

"Crazy Rich Asians"-instruktøren Jon M. Chu skal alligevel ikke instruere pilotafsnittet af den kommende "Willow"-serie til Disney+. Ej heller skal han agere executive producer på fortsættelsen til fantasy-kultklassikeren. 

Det tidlige exit skyldes til dels corona-nedlukningen i Storbritannien samt det faktum, at filmmageren skal være far til sommer, hvilket sammenlagt ikke harmonerer med "Willow"-seriens produktionsplan.

Jon M. Chu er mildt sagt ked af situationen og udtaler brødebetynget i en erklæring: "Som I nok ved, har 'Willow' været en af mine yndlingsfilm, siden jeg var barn, så jeg er knust over ikke at komme til at arbejde sammen med nogle af mine nye og gamle helte såsom Kathy, Ron, Jon, Wendy, Michelle samt det fantastiske cast og crew, de har sat sammen." Chu henviser her til blandt andre Kathleen Kennedy, Ron Howard, Jonathan Kasdan og Warwick Davis. 

Læs også: "Crazy Rich Asians"-instruktør på tale til Disneys live-action "Lilo & Stitch"

Sidstnævnte vender heldigvis tilbage i glansrollen som den godmodige troldmand Willow Ufgood, der kom på sit livs eventyr i George Lucas’ og Ron Howards oprindelige fantasy-epos fra 1988.

Den nye "Willow"-serie finder sted mange år efter den originale film, og eventyret vil angiveligt introducere en række nye karakterer, samtidig med at historien efter sigende bevæger sig i nye og spændende retninger. 

Den endnu unavngivne serie får efter planen premiere på Disney+ engang i 2022.

Kommentarer

"Willow"-fortsættelsen mister sin instruktør

  • 0

    eftersigende bevæger sig i nye og spændende retninger. 

    Jeg foretrækker nu gamle og uinteressante retninger.

    ZimaBlue13-01-21 12:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen